Voorburg.kgm10 meter hydraulisch hefplatformWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

Het hefplatform moet in een loopgravenpositie worden geplaatst en de overeenkomstige antislipmaatregelen moeten worden genomen; Verwijder de versnellingsbak van het materiaal, verwijder de asoliedoos, en neem het lagere lager en oliezuigapparaat eruit; Test langzaam rijden en controleer of het oppervlak rond de asdiameter ernstig beschadigd is; Als de schade ernstig is en wolfraam bezet is, moet het glad worden gepolijst met een oliesteen; Onder de elektromotor plaats de slaper op de loopgravenrand aan de binnenzijde van de staalrail, onderzoek de oorzaak van de schade gebruik een krik om de elektromotor regelmatig te trekken en verwijder de bovenste tegel; Controleer de status van de lagerkussens en olieabsorbers, vervang de lagerkussens en reinig de lageroliedoos; Na het assembleren van alle componenten, installeer ze op de asoliedoos

Voorburg.kgm.Volgens de bovenstaande drie methoden kan het effectief de veroudering van het hydraulische systeem van het hydraulische hefplatform vertragen, met gemoedsrust, comfort en gemoedsrust!

Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer,Voorburg.kgmHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttype, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

.Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.


Voorburg.kgm10 meter hydraulisch hefplatformWat is de operatie en wat zijn de vereisten?Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

Controleer de eenrichtingsklep in de klepgroep op een natuurlijke daling van het hefplatform. Als er vuil op het afdichtingsoppervlak van een enkele klep wordt gevonden, reinig dan de eenrichtingsklep.

Regelmatige inspectie en onderhoud, het elimineren van verborgen gevaren en het oplossen van problemen zijn gunstig voor het verbeteren van de werkefficiëntie, het verlengen van de levensduur van apparatuur en het waarborgen van de veiligheidsprestaties van liften.

wholesaler.Elevatoren hebben allemaal overbelast gebruik van liften. Hoewel liften een grote overbelastingscapaciteit in ontwerp hebben, zijn de verborgen gevaren die door dergelijk gebruik worden veroorzaakt zeer groot, wat gemakkelijk schade kan veroorzaken, zoals oliecilinderdak vallen en liftbeugel vervorming. Dus moet het als volgt worden samengevat: Onderhoud van liften moet worden uitgerust met fulltime lifters die training hebben ondergaan op het werk, en illegale bediening en gebruik zijn strikt verboden.

Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

De laadcapaciteit van goederen en de tonnage van goederen die tegelijkertijd worden vervoerd, beïnvloeden ook de snelheid van heffen en zakken. Het bereiken van de uitstekende waarde van het hefplatform voor het vervoer van goederen is een garantie van snelheid. Als het gewicht te zwaar is,Voorburg.kgmHydraulisch hefplatform van twee ton, beïnvloedt het de snelheid. Als de goederen te licht zijn, beïnvloedt het ook de normale transporttijd.


Voorburg.kgm10 meter hydraulisch hefplatformWat is de operatie en wat zijn de vereisten?Het installeren van lagers voor liften kan eenvoudig lijken, zoals: het is eigenlijk moeilijk om lagers in de aspennen te duwen wanneer ze overmatig worden geïnstalleerd. Echter, sommige mensen kunnen denken aan het gebruik van een hamer om de lagers te hameren voor gemak, en gebruik brute kracht tijdens installatie. In feite, wat de belangrijkste reden is voor lagerschade en het verminderen van de levensduur van de lagers. Dus bij het installeren van lagers mogen we niet te ver gaan. Gelukkig kunnen we er wat zachte doek of karton bovenop leggen voordat we ze installeren.

Affordable price.Hoe elektrische schokken effectief te voorkomen door hydraulische hefplatforms te gebruiken?Het toevoegen van lekkagebeschermers is een gemeenschappelijke en kosteneffectieve configuratie, die zowel betaalbaar als veilig is, en elektrische schokken effectief kan voorkomen.

Uittriggers: mechanische steunsteunen, hydraulische steunsteunen, gewone handgekrukte steunsteunen, en uittrekbare steunsteunen. Professionele schaarlift fabrikanten hebben een compleet assortiment producten, die zowel in binnen- als buitenland populair zijn.Onze apparatuur heeft een lange levensduur! De industrieleider in producten van de productdraad, welkom om te vragen

Let bij het werken in een warme omgeving op warmteafvoer.

Voorburg.kgm.Wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms? De oliecilinder van het hydraulische hefplatform is ernstig beschadigd, en ongelijke schade aan de binnenafdichtingsring of obstakels binnen kan gemakkelijk ongelijke spanning veroorzaken, resulterend in ongelijke hefhoogte van de oliecilinder. Het wordt aanbevolen om zorgvuldig te controleren of de oliecilinder normaal is.

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift,Voorburg.kgmHandgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderen, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Met de toenemende vraag naar instapbruggen, zijn mobiele instapbruggenhandelaren steeds belangrijker om instapbruggen te gebruiken om klanten het uiterlijk van hydraulische instapbruggen te bieden, en de vraag naar instapbruggen neemt ook toe. Er zijn echter niet veel fabrikanten van overeenkomstige instapbruggen. Veel instapbruggen zijn gemaakt van leren tassen, en ze produceren ze niet zelf, resulterend in hoge prijzen. Wat belangrijk is is dat ze geen goed begrip hebben van de technologie van auto beursstanden. Bij het doorgeven van directe klant technische eisen aan de fabrikanten, zijn er vaak afwijkingen. Daarom kunnen klanten die instapbruggen kopen direct professionele fabrikanten vinden. Bij het kiezen van een instapbrug, is het eerste ding om te overwegen de waaier van gebruik, gebruik nominaal gewicht en andere factoren van het product, en kies een instapbrug die geschikt is voor de vereisten van de eenheid. Marktonderzoek uitvoeren op basis van de voorgestelde technische parameters. De eerste voorwaarde voor het selecteren van een leverancier is om rekening te houden met de fabrikant van de instapwas, en vervolgens met de mogelijkheid van de after-sales service. Zolang het een vaste instapbrug met goede productkwaliteit, uitstekende prestaties en volledige apparatuur is, kan het tegen een redelijke prijs worden gekozen.