316 roestvrij stalen kettingplaatWat zijn de toepassingen en functies?

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2021-12-23 10:02:30

Het product aan de grond door de slijpriem.

Belasting inbegrepen: de factuur bevat 17% belasting, dus het zal ook gevolgen hebben voor latere noteringen.

.Herstart de kwaliteit van roestvrij stalen pijp, zoals roestvrij stalen pijp, 2b gezicht, (witte huid) 2D gezicht (bevroren), HL (draadtekening), en de kosten van de verpakking vereisen arbeidskosten, waarvan de som het gewicht van één zak overschrijdt.

201 serie &m mdash; Chroom nikkel mangaan austenitisch roestvrij staal.


316 roestvrij stalen kettingplaatWat zijn de toepassingen en functies?Dit soort stalen pijp kan worden verdeeld in roestvrij staal naadloze stalen pijp en roestvrij staal gelaste stalen pijp (slet pijp). Volgens verschillende fabricageprocessen kan deze worden verdeeld in verschillende basistypes: warm rollen, koud trekken en koud rollen. Volgens de sectievorm kan het worden verdeeld in cirkelvormige pijp en speciale vorm. Circulaire stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt, maar er zijn ook enkele vierkante, rechthoekige, halfcirkelige, zeshoekige, gelijkzijdige driehoek. Octagonale en andere roestvrij stalen buizen in speciale vorm.

Model $mdash; Daarna wordt het tweede wijd gebruikte staal voornamelijk gebruikt in de voedingsindustrie en chirurgische apparatuur. Molybdeen wordt toegevoegd om een speciale corrosiebestendige structuur te verkrijgen. Omdat het een betere chloorcorrosiebestendigheid heeft dan het heeft, wordt het ook gemaakt ‘Idquo’; Marine Steel ^ rdquo; Om te gebruiken. SS wordt meestal gebruikt in kernbrandstofterugwinningseenheden. Niveau 1810 roestvrij staal voldoet in het algemeen aan deze toepassingsgraad.

delen van aluminium; roestvrij staal en gelegeerd gereedschapsstaal (C-gehalte wordt uitgedrukt in duizendsten), zoals 1-duizendste van 1Cr18Ni9 (d.w.z. roestvrij C — LE); 0.08%, zoals 0Cr18Ni9, ultra-koolstofarme C ^ le; 0.03% indien het internationale merk roestvrij staal, het American Iron and Steel Institute gebruikt drie cijfers om verschillende standaardkwaliteiten van smeedbaar roestvrij staal te markeren. Onder hen, austenitisch roestvrij staal wordt aangegeven door de aantallen van 200 en 300 series, en ferritisch en martensisch roestvrij staal wordt aangegeven door nummers van 400 series. Bijvoorbeeld,Riem van roestvrij staal voor voeding, sommige gemeenschappelijke austenitische roestvrij staal zijn gemarkeerd met 20, 30,Riem van roestvrij staal, 316 en 310,201 roestvrij staal decoratieve pijp, ferritische roestvrij staal zijn gemarkeerd met 430 en 446, martensitische roestvrij staal zijn gemarkeerd met 4420 en 440C, duplex (austenitische ferriet), roestvrij staal, neerslag verharding staal en hoge legeringen met roestvrij staal gehalte minder dan 50% worden meestal genoemd door patentnaam of handelsmerk.

target.De koudgewalste stalen band wordt geleverd in de toestand van warmtebehandeling (gloeien, normaliseren en temperen na normalisering) en wordt soepel geleverd.

6 Density 400 ^ rdquo; Dichtheid van de serie: 93310s, 309S en 316316 dichtheid roestvrij staal spoelen van 3033042001 zijn verdeeld in Austenitische, ferriet, martensite, duplex (ferriet austenite) roestvrij staal koudgewalst spoel en roestvrij staal warmgewalst breedband.

[warmgewalst strip /sheet] heeft de voordelen van lage hardheid, gemakkelijke verwerking en goede buigbaarheid.


316 roestvrij stalen kettingplaatWat zijn de toepassingen en functies?3 na diep tekenen kleine zwarte vlekken en RI hoge imitatie dging zal ook verschijnen op het oppervlak van het gebied met grote vervorming, die zal invloed hebben op de BQ attribuut.

ranking.400 serie &m mdash; Ferritisch en martensisch roestvrij staal.

Bij lage temperatuur embryo's van roestvrij stalen pijp --in lage temperatuur is de vervormenergie klein. In lage temperatuur omgeving, het fenomeen van verminderde rek en krimp van de oppervlakte wordt lage temperatuur embritting genoemd. Het wordt meestal geproduceerd op het lichaam gecentreerde kubieke structuur van ferrietreeksen.

dispuut 12288;- 12288;& mdash; Algemeen model; 188 roestvrij staal. Het GB merk is 0Cr18Ni9.

.def;SPHESPHE—] mdash; Warm gewalste stalen plaat en strip voor dieptrekken.

De twee uiteinden van de 6m lange stalen pijp worden mechanisch gesneden en de pijp is relatief scherp om direct contact met de afdichtring van de pijpmontage te voorkomen. Het is noodzakelijk om aan beide uiteinden van de pijp een klein gedeelte af te snijden of de hoekrand af te malen met een handslijper, en vervolgens de hulpstukken van de pijp te klemmen.

Lage temperatuur embryonale--- in lage temperatuur omgeving