Ati.Galvaniseerde vierkante buizen worden daar verkochtSeks in elektrisch

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2021-12-24 22:52:10

Ati.46 gegalvaniseerde vierkante buis,

Koudgevormde holle sectiestaal (Amerikaanse standaard) voor koud geperste Q345B-vierkante buis (nationale standaard) structuur van koolstofstaal koudgevormde cirkelvormige doorsnede en drukgelaste Q345B vierkante buis en naadloze Q345B-vierkante buis (Europese norm) niet-gelegeerde fijne korrel, koudvervormde holle structuur (Japanse standaard) stalen stalen Q345B-vierkante buis voor algemene structuur gegalvaniseerde q5b-buis voor transmissie van lagedrukvloeistof, standaard nr. gbt3091-2008. Representatieve materialen: q235q23bq345b, enz. het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water, gas, lucht, olie en water of stoom. Het is een speciaal product producerende onderneming die R &D en service integreert. Het is al lang een professionele vierkante buis, vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis. Het doel is alleen beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

Er zij op gewezen dat de kosten van de oppervlaktebehandeling in het totale proces van de vierkante buis nog steeds relatief hoog zijn, zodat het zeer belangrijk is om een passende behandeling te kiezen. Alleen door het selecteren van de juiste behandeling kan de kwaliteit van de bekleding van vierkante pijp goed worden gegarandeerd.

Ati..Steelpijp voor geologische boringen (yb235-7) is een stalen pijp die door geologische afdelingen wordt gebruikt voor kernboringen. Deze kan worden verdeeld in boorpijp boorkraag, kernpijp,Ati.Productie van galvaniseerde vierkante buizen, behuizing, sedimentatiepijp, enz.

De vlakke snelheid van het monster kan 20 ~ 50mm zijn.

.Verhoging.

De algemene leverlengte van q355b vierkante pijp is 4000mm-12000mm, meestal 60000mm en 12000mm. Q355b vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2000mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. Het gewicht van de korte lengte en de niet-vaste lengte producten mag niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. Voor q355b vierkante buis met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet groter zijn dan tien% van de totale levering. De buigingsgraad van de q355b vierkante buis mag niet groter zijn dan 2mm per meter, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan 0.2% van de totale lengte. De vierkante buis wordt ingedeeld volgens het productieproces: warmgewalst vierkante buis, getrokken koude vierkante vierkante buis, naadloze buis en vierkante buis.

Galvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt3092-2008. De representatieve materialen zijn hetzelfde als hierboven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van lagedrukvloeistoffen zoals water, gas, lucht en olie en het toevoegen van water of stoom. Het oppervlak van de vierkante pijp moet warm gegalvaniseerd of koud gegalvaniseerd zijn.


Ati.Galvaniseerde vierkante buizen worden daar verkochtSeks in elektrisch



Strikt de Si Ca-hoeveelheid voederen om effectieve Omega in staal te waarborgen; Wanneer (CA) ongeveer 0.002%, kunnen de insluitingen volledig gedenatureerd worden zonder dat er meer hoge smeltpunten insluitingen ontstaan.

Fase (1978 — 1992)

Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.

system.Er zij op gewezen dat de kosten van de oppervlaktebehandeling in het totale proces van de vierkante buis nog steeds relatief hoog zijn, zodat het zeer belangrijk is om een passende behandeling te kiezen. Alleen door het selecteren van de juiste behandeling kan de kwaliteit van de bekleding van vierkante pijp goed worden gegarandeerd.

De algemene leverlengte van vierkante pijp is 3200mm-13000mm, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).

Na het polijstproces is het oppervlakteeffect van de vierkante buis vrij goed. De kwaliteit van het polijstproces beïnvloedt direct het externe beeld van de vierkante buis. Daarom moeten we het juiste polijsten volgens het bovenstaande kiezen en meer aandacht besteden aan het polijstproces van de vierkante buis.


Ati.Galvaniseerde vierkante buizen worden daar verkochtSeks in elektrisch



De drawing proces flow van vierkante buis in het productieproces van vierkante buis, het heeft veel processen nodig om het productieproces te voltooien, zodat de productie kwaliteit van vierkante buis kan worden strikt gegarandeerd. Dit papier introduceert voornamelijk de tekenproces stroom van vierkante buis. Laten we begrijpen het hieronder.

Design brand.Spiraal vierkante pijp voor lagedruktransmissie (standaard van het ministerie van aardolie) met het standaardaantal syt5037-2008. Het representatieve materiaal is q235bq345b en andere koolstofstalen materialen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor lagedruktransmissie van water, olie, aardgas, verwarming en andere pijpleidingen.

Buizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.

0 200&keer; 200&keer; 0 afschermingen 65374; 0 220× 220&Times; 0 afschermingen 65374; 0 250× 250&Times; 0 afschermingen 65374; 0 280× 280&keer; 0 afschermingen 65374; 0 300× 300&keer; 0 afschermingen 65374; 0 320× 320&Times; 0 afschermingen 65374; 0 350× 350&Times; 0 afschermingen 65374; 0 380× 380&Times; 0 afschermingen 65374; 0 400× 400&keer; 0 afschermingen 65374; 0 420&Times; 420&keer; 0 afschermingen 65374; 0 450× 450&keer; 0 afschermingen 65374; 0 480&tijden; 480&tijden; 0 afschermingen 65374; 0 500&keer; 500&keer; Standaard behandeling van stappen voor het voorkomen van oxidatie van 0 ~ vierkante buis vierkante buis is een soort van metaalonderhoud. De belangrijkste componenten zijn ijzer en zink. Het is gemakkelijk om een redoxreactie in de lucht te hebben. Zodra de reactie zich voordoet, hebben veel nieuwe stoffen plaatsgevonden, en de oorspronkelijke kenmerken zijn veranderd. Om echter de originele relevante eigenschappen te behouden, is een anti-oxidatiebehandeling vereist. De directe reden is om te voorkomen dat de vierkante buis reageert met de zuurstof in de lucht, wat de manier is om de zuurstof in de lucht te isoleren. Vandaag maakt dit artikel een relatief gestandaardiseerde behandeling van de relevante stappen om oxidatie van vierkante buizen te voorkomen: de sleutel hangt af van wat voor soort antiroestverf u gebruikt. 1. Als u epoxy zink rijk of ijzerrijk antiroestverf, kunt u direct fluorkoolstofverf erop spuiten; 2 Wanneer gebruik wordt gemaakt van alkydantiroest of rode lood moet deze worden gereinigd met verfverwijderaar en worden gespoten met epoxy-zinkrijke antiroestverf of ijzerrijke antiroestverf voordat fluorkoolstofverf kan worden gespoten.

Ati..Strikt de Si Ca-hoeveelheid voederen om effectieve Omega in staal te waarborgen; Wanneer (CA) ongeveer 0.002%, de toepassing van kleur q355b square tube behandeling technologie omvat chemische methode en elektrochemische methode uit het procesoogpunt. Ze kunnen verschillende kleuren krijgen door behandeling in specifieke elektrolyt,Ati.Hoeveel is gegalvaniseerde pijp, zodat de slijtvastheid, kleur en verscheidenheid van q355b vierkante buis, die kunnen worden toegepast op verschillende gelegenheden en krijgen verschillende economische voordelen.