Q460b Grote diameter dikke wand gelaste pijpAanzienlijke daling van de voorraad, zwak herstel van de prijs

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2021-12-28 16:46:40

Deviation haspel als volgt (eenheid: mm): nominale diameter] amp; amp; Het; 800 800 tot 1200 1300 tot 1600 1700 tot 2400 2600 tot 3000 perimeter Deviation $plusmn; 5± 7± 9± 11± De ovaliteit is 1% van de buitendiameter, en de kwaliteit van niet meer dan 4-stalen plaat spoelen wordt sterk beïnvloed door de lasgrootte, voornamelijk met inbegrip van de uitgebreide factoren zoals de parameters van het lasproces, de vorm en de positie van de lasdraad de fluxstroom, de fluxprocesprestaties en de gevormde gewricht.

De installatie van pijpleidingen wordt vastgesteld overeenkomstig het beginsel van zonering en subsysteem. Eerst het lagere niveau, dan het bovenste niveau, en dan de moeilijkheid. In principe worden de met de machine verbonden leidingen van binnen naar buiten geplaatst om de impact van de lasbelasting op de nauwkeurigheid van de installatie van de machine te verminderen. De verbindingen van binnen- en buitenleidingen moeten buiten worden gelaten. Q345B dikke wandcontinue pijp is een veelgebruikt koolstofstaal materiaal. Q345B dikke wand continue pijp met grotere dikte dan 10mm wordt op grote schaal gebruikt in drainage engineering, riolering, baggerleiding, bouw pijpleiding, zijn de grondstoffen niet goed. Het grootste probleem van Q345B dikke wandcontinue leiding is lassen. Zo lang mogelijk kunnen de leveringseisen worden vergeleken met andere producten.

.Voordat het wordt gevormd, wordt het stripstaal gelijkgezet, geslepen, geschaafd, oppervlaktegereinigd, getransporteerd en voorgegebogen.

De wanddikte van de spiraalvormige pijp is onder 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het is gemaakt van stalen plaat door direct te rollen, te lassen, te vormen, het scharniergewricht en de stang te verwijderen. Pijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen billboards, kolommen, enz.

.De afwerking wordt hieronder uitgevoerd, en na het villen worden de schalen op de binnen- en buitenoppervlakken van de elleboog verwijderd, en beide uiteinden worden verwerkt met groeven om lassen te vergemakkelijken.

Het proces van verhitting van de hele dikke wandspoel of lassering voor het lassen heet voorverwarming. Voor het staal met een hoge lassterkte, heeft het een verhardingstendens, materiaal, met name een goede thermische geleiding, lassen en grote dikte. Wanneer de omgevingstemperatuur rond het lasgebied te laag is, is het noodzakelijk om het lassen vóór het lassen te verwarmen.

De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten. De wanddikte van de warmgewalste dikke wandspoel van detailhandelaren overschrijdt over het algemeen 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst gelast, gevormd, versterkt, fout gedetecteerd en geleverd onder de toestand van de verwarming van stalen platen. Soms heeft de wand met speciale dikte secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine tolerantie van de buitendiameter en een uniforme wanddikte. Het belangrijkste is dat de warmgewalste dikke wandkwaliteit de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warmgewalst dikke wandspoel zijn lange verwerkingstijd en de diameter van dikke wandspoel is over het algemeen boven dn450.


Q460b Grote diameter dikke wand gelaste pijpAanzienlijke daling van de voorraad, zwak herstel van de prijs



Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de Q235B pijp, het rollen van Q345B, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L360 pijp en het rollen van de 16Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200.

De lasseringsmethode van gelaste stalen pijp is booglassen onder water; Vormproces, voorwaartse schommel intermitterende productie; Eenheidssnelheid, 0.5 --3m /min; Welding snelheid, 0.5. 3m /min. De eenheid bestaat uit een niet-flexibele, rechtlijnige, middelinrichting, hydraulische scheermachine, maallasmachine, schijfmachine freesmachine, plaatmachines voor het reinigen van de plaat, machines voor het leveren van de plaat, apparatuur voor het voorbuigen van de plaat, machines voor het vormen van machines, interne lassen, externe lassen, flash, uittrekken,K345B spoel, gieten van slakken, reparatie lassen, vlakke afdekking, hydraulische inspectie, afwerking van het product en ontvetting. Het hele proces van het lassen van spiraalstalen buizen met een boog onder water is als volgt: het principe van spiraalstalen leiding met booglassen: de booglassering wordt gelast met boogwarmte-energie. Het verschil van handmatige lassen is dat de lasdraad van de ondergedompelde booglassering er is, en er is geen coating op. De flux van ondergedompelde booglassen is voorgezet op de plaats die moet worden gelast. In de flux van ondergedompeld booglasdraad, de boog boog is de boog onder de flux van de flux. Voor het lassen van draad en werkstuk, wanneer de startknop wordt ingedrukt, wordt de lasdraad teruggetrokken, wordt de boog ontstoken, en wordt de lasdraad continu naar beneden getransporteerd om de boog onder de fluxlaag te houden en een lasbad onder de boog te vormen. Rond de boog smelt de flux om een holte te vormen. De holte en gesmolten zwembad lopen continu vooruit, en het metaal achter de gesmolten pool stolt om een continue lasse te vormen. Dit proces wordt uitgevoerd onder stroom, dus we kunnen het niet zien. Het kan worden gezien door middel van röntgenfoto's. Omdat de spiraalstalen pijp de lastechnologie van het onder water geplaatste boogautomatische lassen aanneemt,Q550b gelaste pijp, is de productieefficiëntie bovendien hoog; De extra productietijd is kleiner, waardoor de tijd van de vervanging van elektroden wordt bespaard; De lasomstandigheden zijn schoon, waardoor de reinigingstijd wordt bespaard; Hoge laskwaliteit. Het voorziet ook in de noodzakelijke voorwaarden voor de levering van een spiraalstaalpijpfabriek, zodat de productietijd van een grote hoeveelheid spiraalstalen pijp kan worden gegarandeerd, zodat het nog steeds op grote schaal wordt gebruikt.

De lasspanning omdat de lasboog conisch is, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Het productieproces van koudgewalste staalpijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rol van de rol moeten eerst voor de buis worden uitgevoerd. Als het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp worden gesneden door de snijmachine om de blanco met ongeveer meters te snijden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe, breidt het zich uit, zal het alleen de breedte van het lassen veranderen zonder de overgang van de rand van het lassen te beïnvloeden. Echter, de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling, en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van warmgewalste stalen pijpen, dikke dikke wandspoelingen, dikke wand rechte naadspoelen, stalen hulzen en kwaliteitsborging van de walserij van pijpen. Nieuwe en oude klanten zijn welkom om te raadplegen tijdens de preferentiële activiteiten. Het kan worden gezien dat hoe groter de lasspanning is, hoe groter de gesmolten poel is, hoe ernstiger de trend van de laterale stroom van gelast metaal zal zijn, wat uiteindelijk zal leiden tot de schuine stroom van gelast metaal.

High value.De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan 20mm, en de buitenste diameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, enz.

De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. Warmgewalst dikke continue wandpijp wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug rol, enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstof blazen gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, ontwikkeling en service integreert. Het is al lang gespecialiseerd in warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, dikke wandwandwandwandwandwandwandwandwandwandleiding,45_; dikke gelaste wand, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met 30%, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. De belangrijkste materialen zijn q23 q34 20 16Mn, 16Mn, enz. de productnormen zijn GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie aardgas transmissie, stapel driving, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp 20mm en is de buitendiameter 450-


Q460b Grote diameter dikke wand gelaste pijpAanzienlijke daling van de voorraad, zwak herstel van de prijs



Het is belangrijk dat de dikke wand opgerolde pijp de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is Heel duur. Dik wandrolpijpen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roller, enz.

Quality assurance.Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

Standaardoppervlak van de derusting: zandontstoffing op het buitenoppervlak van de stalen pijp moet de kwaliteit SA2 1 /2 bereiken overeenkomstig de eisen van GB /T 23-2008, en de diepte van verankerde korrels op het oppervlak van de stalen pijp moet 40-100&mu zijn; M stalen plaat rolcirkel specificatie bereik staal plaat rolcirkel specificatie: voor stalen buizen met een buitendiameter van meer dan 325mm en een wanddikte van meer dan 20mm, op dit moment kan de grote diameter van een enkele lasse 1220mm bereiken, de wanddikte kan 80 bereiken en de diameter kan 2020mm bereiken.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp 20mm en is de buitendiameter 450-3000mm. Het wordt direct gelast, gevormd, gewalst, verwijderd en versterkt van de stalen plaat. De spoelpijp heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, enz.

.De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan 20mm, en de buitenste diameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

Gewicht per meter van stalen plaat spoel = (buitenste diameter wanddikte) * wanddikte *0.0246615 stalen plaat spoel is gemaakt van stalen plaat. Dikke wand t-lassed spoel kan worden verdeeld in spoel en warm gewalst dikke wandspoel.

1 koolstofconstructiestaal: q215-a, q215-a en], middot; FQ215-B,Q235-AQ215-B· F,Q235-A· F,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10-15-versnellingssteel staal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti 1015ti4 voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, Q235B, Q34B-spoel Q34B, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen 16Mn spoel, 20 oude merken, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.