Chirpan50100 gegalvaniseerde pijpGoud negen nadert prijsschok omhoog

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2021-10-29 11:33:31

De gelaste verbindingen van de vierkante leidingen zijn onderworpen aan on-line continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van spiraallassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spuitmerken. De productie zal de procesparameters te allen tijde aanpassen om de defecten te elimineren.

De vierkante buis is een sterk gelegeerd staal met een koolstofgehalte van 0.1% 0.25%, en de belangrijkste legeringselementen mangaan, silicium, vanadium,Chirpan700 vierkante buis, niobium en titanium worden toegevoegd; Het totale gehalte aan legeringen is 3%. Volgens de sterkte is het verdeeld in vier niveaus: 300, 350, 400 en 450MPa.

Chirpan.De belasting van de impacthardheid op de onderdelen met een grote snelheid wordt de impactbelasting genoemd. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare bronnen. Het omvat: vierkante buis, vierkante buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis. De mogelijkheid van metaal onder impactbelasting wordt impacttaaiheid genoemd.

Bandd door een onjuiste temperatuur bij het warmen werken, dat wil zeggen wanneer de temperatuur van de warmwerkende stop in de fase zone (tussen, en 40) ferriet neerslaat in banden van austenite langs de metaalstroomrichting, en de onverteerde austenite wordt gesneden in banden. Wanneer deze afgekoeld is tot a, het verhogen van de smedende ratio wordt de bandvormige austenite getransformeerd in banded perelite. Dit kan worden verbeterd of geëlimineerd door het verhogen van de eindwalstemperatuur, diffusie anneling en normalisering.

.Kortom, de productie van vierkante buizen omvat deze processen: tube blanco &mdash& mdash; Afsluiten $mdash& mdash; Verwarming], mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Roling van de pijp mdash; Sizing (reduction) &mdash& mdash; Rechtstreekse &mdash& mdash; Kap hoofd en staart], mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verpakking], mdash& mdash; Opslag.

De vierkante buis neemt de elektrische contactdrukmeter aan om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband af te drukken om het transport van het stripstaal soepel te waarborgen.

Na aluminiumdeoxidatie in gesmolten staal, kan de calciumbehandeling een beter effect op de denaturatie van Al203 bereiken.


Chirpan50100 gegalvaniseerde pijpGoud negen nadert prijsschok omhoog



Functionele index analyse van vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn vierkante buis Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV). Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van q355b vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r0.2t buigen zonder de buiswand te breken.

Mechanische eigenschap is een belangrijke index om de prestaties van het eindgebruik (mechanische eigenschappen) van vierkante leidingen te waarborgen, die afhankelijk zijn van de chemische samenstelling en de warmtebehandeling van staal. In de staalpijp worden de trekeigenschappen (treksterkte, opbrengststerkte of rendementspunt, rek), hardheid en hardheid indexen, alsmede de door de gebruikers vereiste hoge en lage temperatuureigenschappen gespecificeerd.

how much.Alle naadloze q355b vierkante buizen worden getest op mechanische eigenschappen. De mechanische eigenschappen worden hoofdzakelijk onderverdeeld in twee categorieën: trektest en hardheid.

Voorverhitting moet worden uitgevoerd vóór de warmtebehandeling van q355b vierkante buis, en de kwaliteit van de q355b vierkante buis zal ook goed worden gegarandeerd.

Na het polijstproces is het oppervlakteeffect van de vierkante buis vrij goed. De kwaliteit van het polijstproces beïnvloedt direct het externe beeld van de vierkante buis. Daarom moeten we het juiste polijsten volgens het bovenstaande kiezen en meer aandacht besteden aan het polijstproces van de vierkante buis.


Chirpan50100 gegalvaniseerde pijpGoud negen nadert prijsschok omhoog



Hoge hardheid vierkante buizen dragen voornamelijk vermoeiingslast, dus moeten ze een hoge hardheid hebben. Daarom moet het blussen, gevolgd door lagetemperatuurtemperament.

Where is good.De q355b vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag van de naadloze q355b vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze q355b vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

Het lasproces van vierkante buis wordt geanalyseerd. De vierkante buis wordt geproduceerd en verwerkt bij kamertemperatuur met stripstaal als grondstof. Pijp kan worden verdeeld in rechte naad gelaste pijp, vierkante pijp en spiraalgelaste pijp. Door de verschillende toepassingen van gelaste pijpen worden de normen van gelaste pijpen op hun beurt samengevat: gegalvaniseerde q355b vierkante pijp voor het transport van lagedrukvloeistof, en het standaardnummer is gbt3091-2008. Representatieve materialen: Q235A, q235bq345b enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water, gas, lucht, olie en verwarming van warm water of stoom, en het doel ervan is beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

Chirpan.roestvrij staal q355b vierkante pijp voor mechanische structuur, standaard nr.: gbt12770-1991. Representatieve materialen 0Cr 1cr1 00cr19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, enz. worden voornamelijk gebruikt voor mechanische onderdelen en onderdelen zoals machines, auto,Chirpan4-punt gegalvaniseerde vierkante buis, fiets,ChirpanGalvaniseerde ronde pijp fabriek, meubilair, hotel- en restaurantdecoratie.

Vaste buiging, zoals de naam suggereert, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.

Onder het internationale onderzoek is er een nieuwe verbetering, die ervoor zorgt dat de vierkante buis kan worden gebruikt voor een lange tijd. Met de ontwikkeling van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden. Dus hoe kunnen we correct kiezen vierkante buizen? Vervolgens zal ik introduceren het proces van vierkante buizen voor u.