2205 fabrikant van roestvrijstalen gordelsHoogtepunten uit de branche

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-01-14 11:20:23

De koudgewalste niet-georiënteerde siliciumstalen strip bestaat uit nominale dikte (vergroot met 100 keer) +-code een +-waarde van de garantie voor het verlies van ijzer (de waarde na uitbreiding van de waarde van het ijzerverlies wanneer de frequentie 50Hz is en de grote magnetische fluxdichtheid 5T met 100 keer). Zo geeft 50a470 aan dat de dikte 0.5mm is en dat de gegarandeerde waarde van het ijzerverlies ^ le is; 7 koudgewalst niet-georiënteerde siliciumstalen strip.

18%), en met een grote verhouding van lengte tot sectieperimeter, kan worden genoemd stalen pijp. Wanneer de verhouding van lengte tot sectieperimeter klein is, kan het worden genoemd pijp sectie of buisleidingen, die behoren tot de categorie van pijpproducten.

Bij de selectie van roestvrij stalen plaat moet rekening worden gehouden met de bedrijfsomstandigheden, zoals handmatige bediening of automatische bediening, de prestaties en het type warme pers, en de kwaliteitseisen voor materialen, zoals hardheid, moet een aantal decoratieve platen met een langzame kwaliteit worden geproduceerd.

.Luchtdruk- en waterdruk-test: doe een voor een een een waterdruktest voor drukbestendige pijpen en houd deze gedurende ten minste vijf seconden bij de gespecificeerde drukwaarde. De waterdruk van de conventionele toevoer is 45MPa. De luchtdruktest is p = 0.5mpaa.

Om het ontstaan van lasporiën te voorkomen, moeten de lasonderdelen worden gereinigd als er roest, olievlek, enz.

De eisen voor lasbaarheid en lasbaarheid variëren van product tot product. Een tafelgerei heeft meestal geen lasprestaties nodig, en omvat zelfs enkele potbedrijven. De meeste producten vereisen echter goede lasprestaties van grondstoffen, zoals tafelgerei van klasse II, thermoskan, stalen buizen, waterverwarmingstoestel, watermensector, enz.


2205 fabrikant van roestvrijstalen gordelsHoogtepunten uit de brancheDe druksterkte van duplex roestvrij staal legering is tweemaal zo sterk als van austenitisch roestvrij staal. Vergeleken met L en 317L kan de ontwerper zijn gewicht verminderen. Alloyy is vooral geschikt voor &m mdash; 50° F/+600° F temperatuurbereik, in strikte gevallen (vooral voor gelaste structuren), kan ook worden gebruikt voor lagere temperaturen. C≤ 0.030 Mn≤ 00 Si≤ 00 p≤ 0.030 S≤ 0.020 CR 20 /655374; 20 Ni 5 /65374; 5 mo0 ‹fr 65374; 5 n0.14 ‹blad 655374; 0.20 (AUSTENITIC FERRITIS type)

W = (wanddikte van de buitendiameter) * tijden; dikte van de muur; 0.02491 = KGM (gewicht per meter).

display 12288;- 12288; 301— Goede ductiliteit, gebruikt voor het gieten van producten. Het kan ook snel worden bewerkt om te verharden. Goede lasbaarheid. De slijtvastheid en vermoeidheid zijn beter dan die van roestvrij staal.

Promise and keep promise.De specificatie en de kwaliteit van het uiterlijk moeten voldoen aan de bepalingen van Gb14975-2002 roestvrij staal naadloze stalen pijp. De stalen pijp is meestal 5 ~10m lange (onbepaalde lengte) warmgewalste stalen pijp en de warmgewalste stalen pijp is gelijk aan of groter dan 1m. De wanddikte van koudgetrokken (gerolde) stalen pijp is 0.5 ~0mm, 0 ~ 7m; de wanddikte is groter dan 0mm ~ 8m.

het blad 12288;- 12288; 430— roestvrij staal,Magnetisch roestvrij staal 201,Stainess stalen pijpmiddel, ferritisch staal voor decoratie, zoals auto-accessoires. Goede vormbaarheid, maar slechte temperatuurbestendigheid en corrosiebestendigheid.

het blad 12288;- 12288; 430— roestvrij staal, ferritisch staal voor decoratie, zoals auto-accessoires. Goede vormbaarheid, maar slechte temperatuurbestendigheid en corrosiebestendigheid.


2205 fabrikant van roestvrijstalen gordelsHoogtepunten uit de brancheAls de dikte van de stalen plaat niet voldoende is, worden de professionele roestvrij stalen plaat, roestvrij stalen spoel, roestvrij stalen riem en roestvrij stalen pijp strikt getest en is de kwaliteit gegarandeerd. De preferentiële activiteiten zijn in uitvoering. Welkom om te raadplegen. Het is gemakkelijk te buigen, wat de productie van decoratieve plaat zal beïnvloeden. Als de dikte te groot is en de stalen plaat te zwaar is, zal dit niet alleen de kosten van de stalen plaat verhogen, maar ook onnodige moeilijkheden voor de werking veroorzaken. Tegelijk moet ook rekening worden gehouden met de vergoeding die bij de verwerking of het gebruik van roestvrij stalen plaat moet worden toegekend. De dikte van de koperplaat is niet geheel consistent, maar de dikte van dezelfde stalen plaat moet zo consistent mogelijk zijn. In het algemeen is de dikte voor de middelgrote zaagplaat 0.05-0.15mm. Als de eisen te streng zijn, zullen de slijpkosten ook stijgen. Over het algemeen is het een stalen plaat met een hoge weerstand en een hoge graad. Hoe groter de mechanische weerstand hoe langer de levensduur, omdat roestvrij staal chroom bevat maar de slijp- en verwerkingskosten is ook relatief hoog.

details.Vanuit het perspectief van metallografie, wordt een zeer dunne chroom folie gevormd op het oppervlak, die wordt gescheiden van de corrosiebestendigheid van zuurstof binnengedrongen in het staal.

Geeft aan dat de chemische samenstelling wordt weergegeven door internationale symbolen en nationale symbolen van chemische elementen en dat de samenstelling wordt weergegeven door letters: bijvoorbeeld,Refractuurplaat van roestvrij staal, China en Rusland gebruiken vaste cijfers om stalen series of nummers te vertegenwoordigen; Bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Japan, 300 series, 400 series en 200 series; Het serienummer bestaat uit Latijnse letters en orde, wat alleen het doel aangeeft.

Basisgewicht (dichtheid) /kg stalen plaat: SPCC &m mdash& mdash; In het algemeen worden koudgewalste plaat en strippen van koolstofstaal gebruikt, die gelijkwaardig zijn aan q195a. De derde letter C is de afkorting van koud. Wanneer het nodig is om de trektest te garanderen, voeg t aan het einde van het merk als spcct toe.

.De hulpstukken voor de leidingen moeten langzaam naar de leiding draaien. Als ze strak zijn, gebruik dan schone hulpstukken en afdichtringen.

Basisgewicht (dichtheid) /kg stalen plaat: SPCC &m mdash& mdash; In het algemeen worden koudgewalste plaat en strippen van koolstofstaal gebruikt, die gelijkwaardig zijn aan q195a. De derde letter C is de afkorting van koud. Wanneer het nodig is om de trektest te garanderen, voeg t aan het einde van het merk als spcct toe.

def;SPHESPHE—] mdash; Warm gewalste stalen plaat en strip voor dieptrekken.