ForWayne.fabrikant van koelopslaginstallatiesWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-19 19:47:29

De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.

De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen, de deurkruk en de vergrendeling tegen diefstal van de deur van de vriezer moeten op tijd worden ingevet overeenkomstig de specifieke situatie.

Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

.De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.

Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering,ForWayne.Ontwerp van medische koude opslag, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid 33 /m3 is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is 22 ~ 23 m3 /T.


ForWayne.fabrikant van koelopslaginstallatiesWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?



De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.

Na de bouw van de nieuwbouw van de opslagplaats is het ook van belang bijzondere aandacht te besteden aan het onderhoud van verse opslaginstallaties in het hele proces van toepassing. Hier zijn enkele belangrijke onderhoudskwesties.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Customer first.Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden,ForWayne.Installatieprijs van koude opslag, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.


ForWayne.fabrikant van koelopslaginstallatiesWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?



Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.

production costs.Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Openen en sluiten van kleppen van koelsysteem.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

ForWayne..Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.

Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.

De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.