San IsidroWat een goede installatie is voor kleine koude opslagWat te doen als rimpels tijdens de productie?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-24 09:07:48

Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog,San IsidroOpslag van grote vruchten koud, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

San Isidro.Warm gas ontdooien, de warmte die vrijkomt wanneer de oververhitte stoom van de compressor condenseert om de dubbele lagen op het oppervlak van de verdamper te smelten. Het wordt gekenmerkt door een sterke toepasbaarheid en een redelijke energie. Voor het ammoniakkoelsysteem kan de in de verdamper geaccumuleerde olie worden weggespoeld tijdens het ontdooien, maar de ontdooiingstijd is lang, wat een zekere impact heeft op de opslagtemperatuur, en de sub regulatie station van het koelsysteem is complex.

Het koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.

.Of de parameters van koelapparatuur consistent zijn. Wanneer de koelopslag de fabriek verlaat, worden de temperatuur- en temperatuurverschillen van de koelopslag aangepast aan de eisen van de gebruiker. Na het begrijpen van de technische parameters van de koude opslag, 175mm en 200mm polyurethaan thermische isolatieworden 150mm, kleurenstalen tegels, roestvrijstalen platen, zoutdikke stalen platen, reliëfplaten, polyurethaanjerspraying, enz. aan beide zijden of aan één en twee kanten, meer algemene stalen tegels worden geproduceerd en verwerkt tot verborgen groeven, die licht gewicht, hoge vuurkracht, goede weerstand tegen corrosie en veroudering, en weerstand tegen het maken van de zwaartekracht, en tegen de zwaartekracht van de zwaartekracht, en de weerstand van de zwaartekracht van het lichaam. Het koelopslagbord is eenvoudig en gemakkelijk te monteren, en is een breed scala van grondstoffen geselecteerd voor de warmteisolatie en het bewaren van de koude opslag. De kosten van roestvrij staal plaat en zoutplaat stijgen,San IsidroWelke koude opslag is goed geïnstalleerd, en het is ook gemakkelijk om te vervormen en schade aan het uiterlijk.

Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.


San IsidroWat een goede installatie is voor kleine koude opslagWat te doen als rimpels tijdens de productie?



Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem,San IsidroMedische koude opslag, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

De airconditioning opslag is relatief snel. Het bereikt meestal de vereiste temperatuur, een paar minuten sneller en een uur trager. Natuurlijk, afhankelijk van de temperatuur van het milieu de hoeveelheid inventaris en de temperatuur in de winter en zomer, koeling is ook verdeeld in luchtkoeling, koeling met water, directe koeling en eenvoudige koeling. Verschillende koeling is snel en langzaam, maar de meeste kleine koelkasten zijn luchtgekoeld, Het marktaandeel is ongeveer 80%.

Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moet bij het bouwen van de wandplaat, het schuim en andere zachte materialen op de vloer van de koude opslag worden opgevuld.

discount.Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met 50-70% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?


San IsidroWat een goede installatie is voor kleine koude opslagWat te doen als rimpels tijdens de productie?



De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Installation requirements.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Test op lekkage van ammoniak: na de test van het gasdebiet en het lek in de druk kan ammoniak worden gedetecteerd. Het doel is om de dichtheid van de lucht van het systeem te verbeteren en een goede basis te leggen voor het werk van ammoniak vulling en thermische isolatie materialen van het systeem. Na de detectie van lekkage kunnen enkele voor de hand liggende lekken worden gevonden. Echter, vanwege de slechte luchtdoorlaatbaarheid, de lekpunten geblokkeerd door vuil langs de kleine zandgaten zijn niet gemakkelijk te ontdekken. Daarom moet ammoniak worden gevuld. Naast een goede permeabiliteit, ammoniak heeft ook geur en is gemakkelijk te vinden, Terzelfder tijd kan fenolphthaline testpapier worden gebruikt voor lekdetectie, omdat het rood is gestegen in de aanwezigheid van ammoniak.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

San Isidro.Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.