Glendale.Vierkante buis 200Goede weerstand op hoge temperatuur;

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-02-18 16:06:35

In de trend van de tijd, zullen we veranderen met de veranderingen van de tijd, zodat de vierkante buis kan worden gebruikt meer. In ons dagelijks leven, zullen we het gebruik van de vierkante buis, zodat we de vierkante buis meer kunnen gebruiken in de toekomstige productie. Vervolgens, laten we het verschil introduceren tussen koolstof staal en vierkante buis.

De q355b vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag van de naadloze q355b vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze q355b vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.

Glendale..Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal, scheepsstaal, boilerstaal drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.

De analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --de impacthardheid van de belasting die op het stuk met een grote snelheid wordt uitgeoefend, wordt impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal bij impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

.Functionele index analyse van vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn vierkante buis Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV). Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

Het bovenste rendementspunt (=sigma; Su): de grote spanning voordat de opbrengst van het monster optreedt en de stress voor het eerst afneemt; Lager rendementspunt (=sigma; SL): de kleine belasting in de opbrengstfase wanneer het eerste momentane effect niet wordt overwogen.

De vierkante pijp, ook bekend als vierkant en rechthoekig koudgevormde holle sectiestaal, wordt voor kort aangeduid als vierkante pijp en rechthoekige pijp. De toegestane afwijking van de wanddikte van vierkante pijp is respectievelijk f en J q355b. Wanneer de wanddikte niet meer is dan 10mm, mag deze niet groter zijn dan of min van de nominale wanddikte. Wanneer de wanddikte groter is dan 10mm is het plus of min 8% van de wanddikte, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen.


Glendale.Vierkante buis 200Goede weerstand op hoge temperatuur;



Met de vooruitgang van de tijd, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.

Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.

Nu kan Fangguan zulke goede resultaten bereiken op de markt, die volledig onlosmakelijk verbonden is met het harde werk van de fabrikanten in technologie. Ik geloof dat de markt van Fangguan in de toekomst beter en beter zal zijn.

install.Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q19 Q2 q23 SS400, 20355; staal, 45_; staal, enz.

Vierkante buis met complexe doorsnede: bloemvormige vierkante buis, open vierkante buis, golfvormige vierkante buis en speciale vierkante buis.

Tegelijkertijd zal de verwarmingstemperatuur en de verwarmingstijd ook een grote impact hebben op de prestaties van vierkante buis. De verwarming van de vierkante buis blanco is het sleutelproces om ervoor te zorgen dat de vierkante buis blanco genoeg plasticiteit heeft en de gladde perforatie voltooien. Als de verwarmingstemperatuur te hoog is of de verwarmingstijd te lang is, zal de billet van de vierkante buis worden verbrand en decarburiseerd, en zelfs de chemische samenstelling van de vierkante buis zal ongekwalificeerd zijn (ongekwalificeerd koolstofgehalte), wat gemakkelijk is om batchkwaliteit problemen te veroorzaken en de kwalificatiesnelheid van het product ernstig be ïnvloeden.


Glendale.Vierkante buis 200Goede weerstand op hoge temperatuur;



De normale procesgang is als volgt: het ronde staal wordt geperforeerd om een tube embryo te vormen, dan wordt beitels uitgevoerd, de zwarte huid op het buitenoppervlak wordt weggespoeld, en vervolgens wordt het malen uitgevoerd. Na de inspectie wordt de walserij of koudtekening uitgevoerd en wordt de koudtekening uitgevoerd. Anneling is nodig voor wandreductie, maar niet voor het trekken van de lucht. Na vorming, annexatie en ontkleuring worden uitgevoerd, en beitsing wordt in het magazijn getest en opgeslagen. In principe zijn dit de processen. Betere fabrikanten zullen whitening behandeling uitvoeren tijdens het drogen om de oppervlaktebehandeling mooier te maken. De smalle blanco vierkante pijp kan gelaste pijp met een grotere diameter produceren, en de blanco van dezelfde breedte kan ook gelaste pijp met een andere diameter produceren. Echter, de lengte van het lassen neemt met 60% en de productiesnelheid is laag. Pijpen met een grote of dikke diameter zijn meestal direct van staal blanco, terwijl kleine gelaste buizen en gelaste buizen met dunne wanden alleen direct met stalen strip hoeven te worden gelast. Na het eenvoudig polijsten is draadtrekken oké. Daarom wordt voor relatief gelaste buizen vooral gebruik gemaakt van naadlassen en wordt spiraallassen meestal gebruikt voor gelaste buizen met een grote diameter.

supply.Tezelfdertijd moet de ophanging tijdens de verhitting worden uitgevoerd om de vervorming van de demping te verminderen. Voor een precisiegeleiderail, nitrificatie van gas of ionenitrificatie moet worden uitgevoerd om de vervorming te verminderen; Vierkantsbuizen hebben uitstekende prestaties in alle aspecten van prestaties. We zullen ze ook testen in dit opzicht bij het maken van vierkante buizen duurzamer. Welke uitstekende prestaties hebben vierkante buizen in mechanische eigenschappen?

In de afgelopen jaren speelt grote diameter naadloze vierkante buis een goede rol in de economische ontwikkeling. Omdat er veel soorten naadloze vierkante buizen met grote diameter zijn, is het continu gieten van naadloze vierkante buizen met grote diameter ook anders. Wat zijn de specifieke stappen van het continue gieten van grote diameter naadloze vierkante buis? Zoals de naam suggereert, vierkante buis is een soort vierkante buis type. Veel materialen kunnen vierkante buis lichaam vormen. Het medium wordt gebruikt voor welk doel en waar het wordt gebruikt. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, die worden uitgepakt, egaliseerd, Vervolgens wordt de ronde pijp in een vierkante pijp gerold en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Over het algemeen zijn 50 vierkante buizen per verpakking meestal in grote specificaties qua spot, en 10100.8 --5~ 50010-2 vierkante buizen worden verdeeld in structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen, bouwstijl buizen, mechanische vierkante buizen, enz. volgens hun gebruik.

Vermijd contact met verontreinigende stoffen zoals olie en koper bij het opslaan van vierkante buizen.

Glendale..De eisen voor monsters kunnen worden genomen van metalen pijpen met een gekwalificeerd uiterlijk. Over het algemeen wordt gezaagd.

Wat betreft de kleurbehandeling technologie van q355b vierkante buis, de toepassing van kleur q355b square tube behandeling technologie omvat chemische methode en elektrochemische methode uit het procesoogpunt. Ze kunnen verschillende kleuren krijgen door behandeling in specifieke elektrolyt, zodat de slijtvastheid, kleur en verscheidenheid van q355b vierkante buis, die kunnen worden toegepast op verschillende gelegenheden en krijgen verschillende economische voordelen.

Structuur: gebruikt als opstapleiding en brug; Pijpen voor kade, weg, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt als aardolie-geologische boorpijp, kraakpijp voor de petrochemische industrie, boilerpijp, lagepijp, hoge precisie-structurele pijp voor auto, tractor en luchtvaart, enz.