Niagara FallsTelefoonnummer van de gegalvaniseerde vierkante pijpfabriekStart een nieuw marketingmodel

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-12 18:14:31

moeten we er op tijd mee omgaan. Wat zijn de redenen voor de roest en corrosie van vierkante buizen? Laten we ze vervolgens introduceren aan u.

Functionele index analyse van vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis.

Niagara Falls.1 speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Q355b speciale vierkante buizen met een grote diameter wordt op grote schaal gebruikt in verschillende structurele onderdelen, gereedschappen en mechanische onderdelen. Vergeleken met circulaire pijp heeft een speciale pijp over het algemeen een groot moment van inertie en sectiemodulus, en heeft een grote buig- en torsiebestendigheid die het structurele gewicht en staal sterk kan verminderen. De vierkante pijp is onmisbaar in de bouwwerkzaamheden.

Het grote verschil tussen de vierkante pijp en de dun-ommuurde stalen pijp die geproduceerd wordt door de vierkante pijp fabriek ligt in de dikte van de stalen pijp. In het algemeen is de dunne stalen pijp koudgetrokken technologie, terwijl de vierkante pijp in het algemeen gebruik maakt van warmwalstechnologie. Als deze wordt onderscheiden door de meeteenheid, wordt algemeen aangenomen dat de waterscheid tussen de vierkante pijp en de dun ommuurde stalen pijp is dat de diameter van de wand gelijk is aan 0.02, en de dunne stalen pijp is dat de diameter minder dik is dan 02. Groter dan de vierkante pijp. In termen van gebruik worden dunne stalen pijpen meestal gebruikt in pijpen. De vierkante buis wordt meestal gebruikt in de blanco van holle delen. Gebruikt bij lagers en belangrijke pijpleidingen.

.De markt voor buisleidingen speelt een belangrijke rol in productie en bouw. Pijp is een stalen pijp gemaakt van een heel stuk metaal zonder gewrichten op het oppervlak, dat vierkante pijp wordt genoemd.

De vierkante buis wordt gevormd door externe besturing of interne bedieningsroller.

De insluitingen in de vierkante buis behandeld met calcium kunnen goed worden gedenatureerd, en de morfologie van de sulfide in de gewalste voorraad wordt ook verbeterd.


Niagara FallsTelefoonnummer van de gegalvaniseerde vierkante pijpfabriekStart een nieuw marketingmodel



Eerst het sediment op de oppervlaktelaag van de vierkante pijp verwijderen met een koperdraad borstel, de olie op de oppervlaktelaag vegen met dennenappelparfum of, of een oplossing gebruiken die fosfaat of chroot bevat om te borstelen, spuiten of dippen. Na een bepaalde reactietijd wordt het oppervlak gewassen met een grote hoeveelheid zoet water.

Volgens de smeltclassificatie en het oventype, A. open hartstaal: a) zuur open hartstaal; b) Alkaline open hartstaal.

Verschillende behandelingen worden samengevat als volgt: de methode van hoge temperatuur oxidatie is om het werkstuk in een specifiek gesmolten zout te dompelen en een vaste procestemperatuur te handhaven

device management.Elektro-chemische polijsting: lange speculaire gloss, stabiel proces, minder vervuiling en een goede duurzaamheid. Geschikt voor massaproductie, wordt voornamelijk toegepast op hoogwaardige producten, ingevoerde producten en producten van openbare dienst. De verwerkingstechnologie is stabiel en de werking is eenvoudig.

Onder hen, q355b vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp, spiraalgelaste vierkante pijp.

Van de autoriteit wordt geleerd dat als er vuil op het buitenoppervlak van de vierkante pijp is tijdens de ontginning, het kan worden gewassen met gezuiverd water en natuurlijk gedroogd, vervolgens gedrenkt met ontvetting met een droge stof om de olie te verwijderen, en vervolgens gedroogd in de open lucht. Bij het ontginnen van het binnenoppervlak van de andere pijp kan het uiteinde van de pijp stevig worden geblokkeerd met een houten stekker of met een andere worden gesloten. Het ontvettingsoplosmiddel met het volume van 15% 20% van de pijp aan de andere kant moet worden verzegeld met een houten stekker op een vlakke en schone plaats of op een werkbank met slaapmiddelen voor 60-80min, en de pijp moet om de twintig minuten worden gedraaid. Indien ontvetting nodig is voor de elleboog van roestvrij staal, moet het ontvettingsoplosmiddel op passende wijze worden toegevoegd om het volledig doorweekt te maken. Na het ontginnen, het oplosmiddel in de pijp gieten, de pijp drogen met een uitlaatventilator, of drogen met olie-vrije gecomprimeerde lucht of stikstof, of drogen met natuurlijke lucht. buizen met grote diameter kunnen met de hand worden geschrobd met katoenen doek, gedompeld in oplosmiddel; De vierkante buis kan ook worden gedrenkt in een lange tank met oplosmiddel voor 60 tot 80 minuten. De geconcentreerde pijpleiding en apparatuur van de geconcentreerde eenheid kunnen direct worden gepompt en circuleren met 88% geconcentreerd voor het beitsen na alle installatie. De leidingen die niet kunnen circuleren of niet bestand zijn tegen geconcentreerde corrosie moeten afzonderlijk worden ontvet.


Niagara FallsTelefoonnummer van de gegalvaniseerde vierkante pijpfabriekStart een nieuw marketingmodel



Samengevat is het verbeteren van het kwaliteitsniveau van vierkante buis de sleutel om de levensduur van de boorpijp te waarborgen. Wanneer de economische kosten en uitrustingsvoorwaarden dit toelaten, moet het kwaliteitsniveau van de vierkante buis, met inbegrip van de oppervlaktekwaliteit en de interne kwaliteit, zo veel mogelijk worden verbeterd door middel van meer rijpe procesmaatregelen.

Quality inspection report.Na de RH-behandeling moet het gesmolten staal worden gevoed met Si Ca lijn wanneer de gesmolten staal temperatuur is hoog. Op dit moment, calcium behandeling kan de zwavel segregatie in het latere stollingsproces verminderen.

Met de vooruitgang van de tijd en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).

Niagara Falls.Samengevat is het verbeteren van het kwaliteitsniveau van vierkante buis de sleutel om de levensduur van de boorpijp te waarborgen. Wanneer de economische kosten en uitrustingsvoorwaarden dit toelaten, moet het kwaliteitsniveau van de vierkante buis, met inbegrip van de oppervlaktekwaliteit en de interne kwaliteit, zo veel mogelijk worden verbeterd door middel van meer rijpe procesmaatregelen.

Processtroom van de boring van de vierkante buis: omdat de grootte van het boorgat van de vierkante buis kleiner is dan de buitenste diameter van de buis voor de tekening, om het front van de vierkante buis soepel door het boorgat te laten passeren, zodat de klam-kaak van de trekbus het hoofd van de vierkante buis kan krijgen, is het noodzakelijk om het hoofd van de vierkante buis vóór het tekenen te scherpen. Daarom moet het einde van de vierkante buis met een vaste lengte worden verwarmd in de spleetoven, Het is over het algemeen 150 ~ 200mm, en de temperatuur van de verwarming is tussen 750 ~ 900 ~ huls 84510; volgens verschillende wanddikte. Gebruik dan 75 ~ 300kg luchthamer om het hoofd van de vierkante pijp te slijpen en te malen. Over het algemeen kan de vierkante pijp met een diameter minder dan 22mm worden geslepen door roterende smedende hamer of rol smedende machine.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor mechanische structuur, standaard nr.: gbt12770-1991. Representatieve materialen 0Cr 1cr1 00cr19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, enz. worden voornamelijk gebruikt voor mechanische onderdelen en onderdelen zoals machines, auto, fiets, meubilair, hotel- en restaurantdecoratie.