Prins George StadKogelvaniseerde stalen pijp met warme dipsausConsumptie

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-15 16:35:34

De vierkante buis wordt in losse stukken gesneden door een luchtplasmasnijmachine.

De analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --de impacthardheid van de belasting die op het stuk met een grote snelheid wordt uitgeoefend, wordt impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal bij impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

Prins George Stad.De lokale warmteafgifte in het lassen van vierkante buis kan de warmtebeïnvloede zone verminderen, de micro van thermisch gevoelige materialen vermijden en de eigenschappen van materialen behouden.

De band veroorzaakt door segregatie van onderdelen, worden de onzuiverheden langs de walsrichting verlengd. Wanneer het staal onder 4 wordt gekoeld, worden deze onzuiverheden de kern van ferriet, waardoor de morfologie van ferriet verdeeld in banden, en vervolgens parelliet verdeeld in banden. Deze band kan worden geëlimineerd door elektroslag remelting en toenemende kristallisatie snelheid.

.De kracht, plasticiteit en hoek die later besproken worden zijn de machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk worden veel mechanische machines herhaaldelijk belast en is de hele kans in deze omgeving uitgeput.

Formuleer de documenten die door de vierkante buis zijn opgeslagen voor een lange tijd en implementeer ze overeenkomstig.

Doe een goed werk in de volgende aspecten om het gebruik van vierkante buizen effectief te verbeteren


Prins George StadKogelvaniseerde stalen pijp met warme dipsausConsumptie



De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking. Over het algemeen wordt het stripstaal uit de ronde pijp uitgepakt, egaliseerd, geplet en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante buis van de ronde pijp gerold, is het oppervlak van de gegalvaniseerde vierkante pijp weer eenvoudig te roesten, waardoor de hechting van de verffolie wordt beïnvloed. Ik ben bezig met allerlei vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen, gegalvaniseerde buizen en andere materialen het hele jaar door. Ik werk in goed vertrouwen. Welkom bij de oproep! Aangezien de verf een tijd-effectief materiaal is, is de overspanning van de inventaris gemakkelijk te verlopen. Daarom moeten de belangrijkste indexen van de verf opnieuw gecontroleerd worden voor gebruik, en de verf kan alleen worden gebruikt wanneer de resultaten voldoen aan de normen.

Laag gelegeerd staal wordt verdeeld in q34 16Mn, Q390, St52-3, enz.

Test method.Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --hardheid is een indicator om de hardheid en zachtheid van metaalmaterialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

Voor het snijden van gas, verwijder het vuil en vet op het stalen oppervlak, en laat een bepaalde ruimte beneden om het blazen van slakken te vergemakkelijken. Bij het snijden van het gas moet de beweging van de snijbrander met een uniforme snelheid worden gehouden. Het snijvlak moet twee ~ 5mm verwijderd zijn van de punt van de vlamkern. Als de afstand te dicht is, zal de rand van de snijbrander smelten, en als het te ver weg is zal het snijden gemakkelijk worden onderbroken door onvoldoende warmte.

Het polijstproces van vierkante tube vierkante buis wordt in ons leven op grote schaal gebruikt, dus in het volgende toepassingsproces zijn de eisen voor vierkante buis op vele plaatsen ook vrij streng, vooral voor oppervlaktebehandeling. Vandaag introduceren we in het kort hoe het polijstproces moet worden uitgevoerd.


Prins George StadKogelvaniseerde stalen pijp met warme dipsausConsumptie



Het verschil tussen q355b vierkante buis en Q345A is dat er minder onzuiverheden en P zijn en een betere lage-temperatuur-impactprestaties. Als de onzuiverheden in het onedel metaal minder zijn, is het goed voor het lassen van hete scheur.

production.De vierkante buis neemt de elektrische contactdrukmeter aan om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband af te drukken om het transport van het stripstaal soepel te waarborgen.

De sterkte van Q235B vierkant verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting (overmatige plastische vervorming of breuk). Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator. Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp wordt in de ringvormige pas gewalst, bestaande uit variabele cirkelvormige gaten en vaste conische plug. Koudgetrek wordt meestal uitgevoerd op een enkele ketting of op een machine met een dubbele ketting koud trekken. Deze methode is om de verhitte pijp leeg te maken in een gesloten cilinder, met inbegrip van de oppervlaktekwaliteit en de interne kwaliteit moet het kwaliteitsniveau van de vierkante buis, zo veel mogelijk worden verbeterd door middel van meer rijpe procesmaatregelen.

Prins George Stad.De bekleding moet sterk en duurzaam zijn om bederf en lekkage door langdurige zon en regen te voorkomen.

Bij de planning van de warmteuitwisseling van metallurgie, petrochemische en andere beroepen zijn er verschillende vormen van warmtewisselaars, maar de conventionele warmtewisselaars hebben vele nadelen, zoals slechte warmteuitwisseling, moeilijke reiniging, grote weerstand tegen stofwarmte enzovoort, die niet aan de behoeften van de productieafnemers kunnen voldoen. De vierkante buis warmtewisselaar op basis van de keel van de vierkante buis heeft de voordelen van een uitstekende warmteuitwisseling een gemakkelijke reiniging, een kleine stofbestendigheid en een compacte structuur.

Lengte van de steekproef L — asympp; D (D is de buitenste diameter van de pijp). Wanneer de buitenste diameter groot is, mag de lengte l niet groter zijn dan 100mm. Wanneer de buitenste diameter kleiner is dan 20mm, l = 20mm.