ParaisoPijp met warme dipsaus, rechthoekigMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpassing

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-24 09:20:14

Nu kunnen we in veel bouwprojecten de schaduw van q355b vierkante buis zien, omdat q355b vierkante buis vrij hard is in hardheid, en de prestaties en kwaliteit van vervorming, stampen, snijden en andere verwerking zijn gebaseerd op hardheid, wat ook de garantie is van mechanische eigenschappen. Op basis van het bovenstaande is het zeer belangrijk om de hardheid van q355b vierkante buis te testen.

De geselecteerde punch- en die filets zijn gerelateerd aan de grootte en verdeling van stress

Paraiso.C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.

Verhoging.

.De vierkante pijp is een vierkante stalen pijp die koud is getrokken uit naadloze stalen pijp, die geen rechte q355b vierkante pijp is, en q355b vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Q355b vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces, hoge productie-efficiëntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn Q235A en Q235C.

De levensduur heeft een grote impact op de isotroop-prestaties van de vierkante buis. Het gebruik van secundaire raffinagetechnologie (waaronder vacuümschijning, ESR en ladle poederspraying) kan de zuiverheid van de vierkante buis verbeteren, met name het verminderen van het gehalte aan schadelijke verontreinigingen in de vierkante buis, wat nuttig is om de prestaties te verbeteren.

Het doel van warmte is om het ontstaan van koude scheuren te voorkomen. Koude scheur is direct gerelateerd aan koolstofequivalent. Daarom is het noodzakelijk om het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis te onderscheiden, en het koolstofequivalent van de q355b vierkante buis is hetzelfde. Als het koolstofequivalent van Q345 minder is dan 0.3%, kan worden gezegd dat de lasbaarheid goed is. In het algemeen neemt de koude scheur toe wanneer het koolstofequivalent 0.4%.


ParaisoPijp met warme dipsaus, rechthoekigMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpassingDe oppervlaktecomprimerende stresskenmerken van de vierkante buis zullen worden verkregen na isothermische demping.

Indien er slechts één vlak lassen zijn, moet de achterlassering worden uitgevoerd in secties van het midden, d.w.z. de boog van het lassen van het gedeelte worden gestopt op

Onder hen, q355b vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp spiraalgelaste vierkante pijp.

safety requirements .De lassequentie van rechthoekig kontlassen moet gelaagd en symmetrisch lassen van het midden tot en met beide kanten toepassen op basis van de volgende principes. De vervorming van het lassen is kleiner dan die van direct door lassen, die bevorderlijk is voor de verspreiding en het vrijkomen van stress en complexe stress bij lassen vermijdt. Tijdens het lassen vindt de aan het begin van het lassen gevormde smalle plastische vervormingszone slechts één keer plaats. Bovendien is de warmtetoevoer groot, is het verwarmingsgebied groot en is het door compressie veroorzaakte plastische vervormingsgebied groot, en de vereiste warmte is klein, en elke laag is verdeeld in verschillende secties voor het overslaan van lassen. Elke lassering in principe re stelt het secundaire temperatuurveld op de plaat van koud staal vast, en er verschijnt elke keer een small e plastische vervormingzone. Daarom is de gemiddelde breedte van de plastische vervormingszone (d.w.z. de grootte van de krimp) kleiner dan die van de corresponderende lagen recht door lassen en de lengtegraad is ook kleiner, dus moeten ze een hoge hardheid hebben. Daarom moet het blussen De lasvervorming is kleiner dan die van continue vulling.

Hoge hardheid vierkante buizen dragen voornamelijk vermoeiingslast, blussen of chemische warmtebehandeling worden uitgevoerd, gevolgd door lagetemperatuurtemperament.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor mechanische structuur, standaard nr.: gbt12770-1991. Representatieve materialen 0Cr 1cr1 00cr19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, enz. worden voornamelijk gebruikt voor mechanische onderdelen en onderdelen zoals machines, auto, fiets, meubilair, hotel- en restaurantdecoratie.