430 roestvrij stalen stripDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de materialenindustrie

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-02-18 17:03:58

dan snelle koeling en waterblussen. Deze behandeling wordt toegepast op vaste smelten anneling en stress verlichting. Stress reliëfbehandeling, zoals onder 1900 DEG; F, dat gemakkelijk kan leiden tot neerslag van schadelijke metalen of niet-metalen fasen.

Het proces van dit product bepaalt zijn beperkte prestaties. Over het algemeen is de precisie van naadloze stalen pijp laag: ongelijke wanddikte lage helderheid op het binnen- en buitenoppervlak van de pijp, hoge groottekosten, en er zijn pokken en zwarte vlekken op het binnenkant- en buitenoppervlak, die niet gemakkelijk te verwijderen zijn; de detectie en vormgeving ervan moet offline worden verwerkt. Daarom belichaamt het zijn voordelen in hoge druk, hoge sterkte en mechanische structuur materialen.

.De recristallisatie temperatuur verandert met de vormvariabele. Wanneer de vormvariabele 60%, de rechsystallisatie temperatuur daalt tot 650 /8451;, moet het warm worden gehouden voor 3h, volledig verbrand op 1050 ͓, en dan water-gekoeld.

def;SPHESPHE—] mdash; Warm gewalste stalen plaat en strip voor dieptrekken.

.Alvorens de hulpstukken voor de leidingen te verbinden, markeer eerst de diepte van de pijp, zodat deze niet op zijn plaats kan worden ingebracht en vastgezet.

Organische stoffen (zoals meloenen en groenten, noedelsoep, slijm, enz.) die aan het oppervlak van roestvrij staal zijn bevestigd, vormen organische zuren in aanwezigheid van water en zuurstof. Lange tijd is de corrosie van organische zuren op het metaaloppervlak.

Er zijn 45 soorten warm gewalst (warm) stalen pijpen met een diameter van 54 ~ 480mm, 36 soorten wanddikte van 5 ~ 45mm, 65 soorten koudgetrokken (gewalst) stalen pijpen met een diameter van 6 ~ 200mm en 39 soorten wanddikte van 0.5 ~ 21mm.


430 roestvrij stalen stripDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de materialenindustrie



fuif12288;- 12288; 440— Met een sterk snijgereedschap kan staal, met een iets hoger koolstofgehalte, na een passende warmtebehandeling een hogere rendementssterkte verkrijgen, en de hardheid kan 58hrc bereiken. Het behoort tot hard roestvrij staal. Een algemeen toepassingsvoorbeeld is 'ldquo'; Shaving blade ^ rdquo;. Er zijn drie gemeenschappelijke modellen: 440C en 440f (gemakkelijk te verwerken).

Model 440 — Met een sterk snijgereedschap kan staal, met een iets hoger koolstofgehalte, na een passende warmtebehandeling een hogere rendementssterkte verkrijgen, en de hardheid kan 58hrc bereiken. Het behoort tot hard roestvrij staal. Een algemeen toepassingsvoorbeeld is 'ldquo'; Shaving blade ^ rdquo;. Er zijn drie gemeenschappelijke modellen: 440C en 440f (gemakkelijk te verwerken).

201 serie &m mdash; Chroom nikkel mangaan austenitisch roestvrij staal.

Where is it.De roestvrij stalen spoel wordt op grote schaal gebruikt in de chemische industrie voeding, geneeskunde, papierindustrie, aardolie, atoomenergie en andere industrieën, evenals verschillende delen van gebouwen, keukengerei, tafelgerei, voertuigen en huishoudelijke apparaten. 304 roestvrij stalen spoel wordt verdeeld in austenitische roestvrij staal koudgewalst breedband en roestvrij staal warmspoel. 304 roestvrij staal (spoel) plaat kenmerken: prachtige oppervlakte en gediversifieerde gebruiksmogelijkheden; Goede corrosiebestendigheid; Langer en duurzamer dan gewoon staal; Goede corrosiebestendigheid; Hoge temperatuur oxidatie weerstand en hoge sterkte, zodat het vuur kan weerstaan; Goede plasticiteit en lasprestaties. Het heeft uitstekende roest en corrosiebestendigheid, goede intergranulaire corrosiebestendigheid en goede verwerkingsprestaties.

Het verschil tussen duplex roestvrij staal plaat en ferritische 410 roestvrij staal plaat: de uitgebreide mechanische eigenschappen zijn beter dan ferritisch roestvrij staal, met name de kunststof taaiheid, die niet zo broos is als ferritisch roestvrij staal.

Inspectie van de prestaties van het proces: vlakke test trektest, impacttest, test van de vlas, hardheidstest, metaallografische test, buigtest en niet-destructieve tests (met inbegrip van wervelstroomtests, röntgentests en ultrasone tests).


430 roestvrij stalen stripDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de materialenindustrie



Platen van roestvrij staal met een dikke 5cm moeten worden verwerkt met speciaal snijgereedschap, zoals een laser-snijmachine met een groot vermogen

Test method.Het goed doen in de marketingstrategie innovatie is een zeer belangrijke factor voor elke fabrikant die zich bij roestvrij stalen pijp voegt om het effect van de marktconcurrentie op de markt te realiseren; Vanwege de verschillende kenmerken van elke markt moeten de fabrikanten van roestvrij stalen buizen echter verschillende aanpassingen van de afzetstrategie uitvoeren; Zoals het spreekwoord luidt, 'Idquo; Wat voor kat het ook is, muizen vangen is een goede kat. rdquo. Professionele projecten zijn: roestvrij stalen plaat, roestvrij stalen riem, roestvrij stalen pijp en andere aanverwante bedrijven. Merchants die hopen dit bedrijf te hebben alstublieft. Dit is ook het geval in de marketingstrategie. Daarom moeten fabrikanten van roestvrij stalen pijpen op elk moment marketinginnovatie maken om aan de veranderende marktomstandigheden te voldoen.

Model $mdash; Algemeen model; 188 roestvrij staal. Het GB merk is 0Cr18Ni9.

Vanuit het perspectief van metallografie, omdat roestvrij staal chroom bevat, wordt een zeer dunne chroom folie gevormd op het oppervlak, die wordt gescheiden van de corrosiebestendigheid van zuurstof binnengedrongen in het staal.

.1 koudgewalste siliciumstalen strip (plaat) vertegenwoordigt: 100 maal DQ + ijzerverlieswaarde (bij de frequentie van 50Hz, de magnetische inductiepiek met sinusoïdale golfvorm is de waarde van het gewichtsverlies van 7T)+ 100 keer van de dikte. Soms wordt G toegevoegd na het ijzerverlies waarde om een hoge magnetische inductie aan te geven. Bijvoorbeeld, dq133 vertegenwoordigt koudgewalst siliconen stalen strip (plaat) met ijzerverlies van 3 en dikte van 0.3mm. Nu is het nieuwe model 30q133.

De warmtebehandelde legering moet bij lage temperatuur van 1900 DEG zijn; Annering behandeling bij de temperatuur van F dan snelle koeling en waterblussen. Deze behandeling wordt toegepast op vaste smelten anneling en stress verlichting. Stress reliëfbehandeling, zoals onder 1900 DEG; F, Japan. Bovendien wordt zirkonium, omdat zirkonium stabiel corrosiebestendig is in het milieu, gebruikt in zijn continue oplossingtank in de opwerkingsinstallatie in het dorp Liusuo, Aomori County, Japan. De uitspraak van de Amerikaanse Academie dat het compenserend recht niet geschikt is voor producten uit landen zonder markteconomie heeft de Chinese staalpijpondernemingen zojuist een kleine opluchting gegeven.