Stage van roestvrij staalVereisten voor productkwaliteitsplan

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-03-20 17:21:08

Dit soort stalen pijp kan worden verdeeld in roestvrij staal naadloze stalen pijp en roestvrij staal gelaste stalen pijp (slet pijp). Volgens verschillende fabricageprocessen kan deze worden verdeeld in verschillende basistypes: warm rollen, koud trekken en koud rollen. Volgens de sectievorm kan het worden verdeeld in cirkelvormige pijp en speciale vorm. Circulaire stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt, maar er zijn ook enkele vierkante, rechthoekige, halfcirkelige, zeshoekige, gelijkzijdige driehoek. Octagonale en andere roestvrij stalen buizen in speciale vorm.

Volgens het walsen wordt het verdeeld in warmgewalst, warm getrokken en koud getrokken (gewalst) roestvrij stalen buizen.

.Het heeft de kenmerken van hoge efficiëntie en lage kosten. Tegelijkertijd kan het ook goed zorgen voor de laskwaliteit (in de capaciteitsuitbreiding en reconstructie project van Urumqi petrochemische, gebruiken we deze methode om 28 gewrichten en herstellingen te lassen, met een eenmalige gekwalificeerde snelheid van lassen), die het gebruik waard is.

Gezien de externe exportmoeilijkheden moet de Chinese roestvrij staal-industrie enerzijds verbeteren, maar het is belangrijk dat de Chinese roestvrij staal-industrie zijn kwaliteitsniveau voortdurend verbetert en uitgebreid verbetert.

.Gebruik: algemeen gebruikt in auto-, tractor- en andere industrieën.

Koud getrokken (gewalst) naadloze stalen pijp: ronde billet → Verwarming &rar; Perforatie ^ rar; Lood (Lead) rarr; Aangifte van informatie Kiezen &rar; Oling (koperen platen) &rar; Multi pass koud drain (koud walsen) &rar; Blanke tube & rarr; Hittebehandeling ^ rarr; Rechtstreeks ^ rarr; Hydrostatische test (foutdetectie) &rar; Markeer ^ rarr; Opslag.

Bij de selectie van roestvrij stalen plaat moet rekening worden gehouden met de bedrijfsomstandigheden, zoals handmatige bediening of automatische bediening de prestaties en het type warme pers, en de kwaliteitseisen voor materialen, zoals hardheid, gloss, enz. Ook moet rekening worden gehouden met de economische boekhouding. Telkens wanneer de staalplaat opnieuw wordt gepolijst, moet een aantal decoratieve platen met een langzame kwaliteit worden geproduceerd.


Stage van roestvrij staalVereisten voor productkwaliteitsplan



display 12288;- 12288; 303— Voeg een kleine hoeveelheid zwavel en fosfor toe om het makkelijker te snijden.

Door de ontwikkeling van de nationale economie heeft het directe drinkwater zich snel ontwikkeld in binnenlandse steden zoals Peking, Shenzhen, Sjanghai en Chongqing, en de economisch ontwikkelde middelgrote steden hebben ook actief gepland om de achterstand in te halen. In direct drinkwater is roestvrij stalen pijpsysteem zonder twijfel de tweede. Op dit moment zijn de binnenlandse hoogwaardige hotels en openbare plaatsen uitgerust of uitgerust met directe drinkwaterleidingen.

De druksterkte van duplex roestvrij staal legering is tweemaal zo sterk als van austenitisch roestvrij staal. Vergeleken met L en 317L kan de ontwerper zijn gewicht verminderen. Alloyy is vooral geschikt voor &m mdash; 50° F/+600° F temperatuurbereik, in strikte gevallen (vooral voor gelaste structuren), kan ook worden gebruikt voor lagere temperaturen. C≤ 0.030 Mn≤ 00 Si≤ 00 p≤ 0.030 S≤ 0.020 CR 20 /655374; 20 Ni 5 /65374; 5 mo0 ‹fr 65374; 5 n0.14 ‹blad 655374; 0.20 (AUSTENITIC FERRITIS type)

Where is it.Japanse koudgewalste niet-georiënteerde siliciumstalen strip bestaat uit nominale dikte (vergroot met 100 keer) +-code een +-waarde voor de garantie voor het verlies van ijzer (de waarde na uitbreiding van de waarde van het ijzerverlies wanneer de frequentie 50Hz is en de grote magnetische fluxdichtheid 5T met 100 keer). Zorg voor verschillende merkproducten zoals roestvrij staal plaat, roestvrij stalen spoel, roestvrij stalen riem en roestvrij stalen pijp voor een lange tijd. De aangewezen producten zijn compleet en de kwaliteit is gegarandeerd. Bijvoorbeeld, 50a470 betekent dat de dikte 0.5mm en de ijzerverlies garantie waarde is ≤ 7 koudgewalst niet-georiënteerde siliciumstalen strip.

De hoge temperatuur-oxidatie-bestendigheid van roestvrij staal platen hebben een hoge temperatuur-oxidatie resistentie, maar de oxidatie zal worden be ïnvloed door inherente factoren zoals milieu en productvorm.

1 koudgewalste siliciumstalen strip (plaat) vertegenwoordigt: 100 maal DQ + ijzerverlieswaarde (bij de frequentie van 50Hz, de magnetische inductiepiek met sinusoïdale golfvorm is de waarde van het gewichtsverlies van 7T)+ 100 keer van de dikte. Soms wordt G toegevoegd na het ijzerverlies waarde om een hoge magnetische inductie aan te geven. Bijvoorbeeld, dq133 vertegenwoordigt koudgewalst siliconen stalen strip (plaat) met ijzerverlies van 3 en dikte van 0.3mm. Nu is het nieuwe model 30q133.


Stage van roestvrij staalVereisten voor productkwaliteitsplan



Het grote elektrische kleminstrument is 220V voeding, en de motor drijft de oliecilinder om te klemmen. De verbindingsoliepijp en de snelle connector mogen niet worden besmet, zet eerst de stroomvoorziening aan, draai dan de drukafloopklep aan, wacht tot de drukmeter stijgt tot ongeveer 45MPa, zet de stroomvoorziening uit dan de drukafloopklep open, en verwijder de tongkop na volledige drukverlichting.

Finance Department.7. Onderscheid tussen 316L en 304L. Er zijn twee soorten gewoonlijk gebruikt roestvrij staal 30316l (of overeenkomt met de Duitse /Europese standaard 43084036l, het belangrijkste verschil in chemische samenstelling tussen 316L en 304 is dat 316L Mo bevat, en het is algemeen bekend dat 316 een betere corrosiebestendigheid heeft dan 304 in hoge temperatuur omgeving. Daarom kiezen ingenieurs meestal 316L delen in hoge temperatuur. Echter, er is geen absolute ding. In geconcentreerde omgeving, dit is een groot probleem. Mensen die mechanica bestuderen hebben alle draden bestudeerd. Denk aan een zwarte vaste stof die moet worden toegepast om te voorkomen dat draden te bijten onder hoge temperatuur: molybdeen disulfide (MOS), waaruit twee conclusies worden getrokken: Nee: [1] Mo is inderdaad gesmolten een hoge weerstand materiaal (weet wat smeltend goud is in? Molybdeen smeltkroes![2] molybdeen kan gemakkelijk reageren met hoge valentie zwavelionen om sulfide te vormen. Daarom is geen roestvrij staal super corrosiebestendig. In de uiteindelijke analyse, roestvrij staal is een staal met meer onzuiverheden (maar deze onzuiverheden zijn corrosiebestendiger dan staal). Als het staal is, kan het reageren met andere stoffen.

Krim: tijdens het krimpen wordt het convexe deel van de pijpmontage in de holle groeve van de pijp geplaatst, en de kaak staat loodrecht op de as van de pijp.

Om te voorkomen dat het water tijdens opslag en transport ernstig wordt vervuild gebruikt de waterindustrie nu meestal roestvrij stalen pijpen om water op te slaan en te transporteren. Omdat roestvrij stalen buizen anti-roest, hoge temperatuur en hoge drukweerstand en goede sanitaire prestaties hebben, worden roestvrij stalen pijpen langzaam in het industriële veld gebruikt!.

.201 serie &m mdash; Chroom nikkel mangaan austenitisch roestvrij staal.

Bovendien moet bij de keuze van de redelijke dikte van de stalen plaat rekening worden gehouden met de diensttijd, de kwaliteit en de stijfheid van de plaat onder druk; Thermische geleiding; Verdeling van de druk en de indeling van de drukplaat.

De meeste roestvrijstalen producten hebben een goede corrosiebestendigheid nodig. Pijp van roestvrij staal is vergelijkbaar met tafelgerei van klasse I en II, keuken, waterverwarmingstoestel, water dispenser, enz. Sommige buitenlandse zakenlieden testen ook de corrosiebestendigheid van producten: gebruik van NaCl waterige oplossing om warm te koken. Na een periode, de oplossing is het afvoeren, wassen en drogen, en bepalen het gewichtsverlies om de mate van corrosie te bepalen.