1 cm dik roestvrij staal plaatBedrijfsmodus en kenmerken:

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-03-26 10:23:58

Productieproces van warmgewalst roestvrij stalen strip /spoel: 1. Pickling → 2. Rolling op hoge temperatuur → 3. Proces &rar; 4. Annering &rar; 5. Leveling &rar; Fr9357; fine cutting → Pakking &rar; 8. bel klanten.

Na het warmwalsen is het onderworpen aan warmtebehandeling en beitsbehandeling.

.De experimentele ijskast van beton versierde roestvrij stalen pijp is de hoogste in het koude gebied

De warmtebehandelde legering moet bij lage temperatuur van 1900 DEG zijn; Annering behandeling bij de temperatuur van F, dan snelle koeling en waterblussen. Deze behandeling wordt toegepast op vaste smelten anneling en stress verlichting. Stress reliëfbehandeling zoals onder 1900 DEG; F, dat gemakkelijk kan leiden tot neerslag van schadelijke metalen of niet-metalen fasen.

.De rugleuning wordt ingesteld bij het draaien van de T-interface-pijpleiding in verticale of horizontale richting. De grootte van de stootlaag wordt bepaald door berekening volgens de diameter van de pijp, de hoek, de werkdruk en andere factoren.

Selectieproces van de waterleiding van roestvrij staal.

Voor de stalen buizen met vloeistofdruk moet de hydraulische test worden uitgevoerd om hun drukbestendigheid en kwaliteit te testen. Indien er geen lekkage is onder de gespecificeerde druk, of zij gekwalificeerd zijn. Sommige stalen pijpen moeten ook worden onderworpen aan een crimpeltest, een buigtest en een vlaktest overeenkomstig de norm of de eisen van de demander.


1 cm dik roestvrij staal plaatBedrijfsmodus en kenmerken:Spcespce ^ mdash; ^ mdash; verwijst naar koudgewalst koolstofstaal plaat en strip voor dieptrekken gelijk aan China 08Al (52) deep drawing staal. Als het noodzakelijk is om niet ouder worden eigendom te verzekeren, voeg n aan het einde van het merk als spcen. Quenching en tempering code van koudgewalst carbon staal plaat en strip: de status van anneling is een, standaard demping en tempi's, 1 /8 hard is 1 /2, hard is 1 /2, hard is 1. Processing code: botte afwerking is D, felle afwerking is B. spcc vertegenwoordigt koudgewalst plaat voor koudgewalst plaat. Over het algemeen gebruikt voor het oprollen en walsen walsen walsen walsen. Het verwijst naar koudgewalste koolstofplaat met standaard demping en tempering en felle verwerking en vereist om mechanische eigenschappen te waarborgen.

Voor het lassen van TIG moet met fluxcoating (zelfafgeschermde lasdraad) worden gebruikt.

De druksterkte van duplex roestvrij staal legering is tweemaal zo sterk als van austenitisch roestvrij staal. Vergeleken met L en 317L kan de ontwerper zijn gewicht verminderen. Alloyy is vooral geschikt voor &m mdash; 50° F/+600° F temperatuurbereik, in strikte gevallen (vooral voor gelaste structuren), kan ook worden gebruikt voor lagere temperaturen. C≤ 0.030 Mn≤ 00 Si≤ 00 p≤ 0.030 S≤ 0.020 CR 20 /655374; 20 Ni 5 /65374; 5 mo0 ‹fr 65374; 5 n0.14 ‹blad 655374; 0.20 (AUSTENITIC FERRITIS type)

Highly recommended.De lasprestaties zijn ook veel beter dan die van ferritisch roestvrij staal. Over het algemeen is preverhitting niet vereist voordat lassen en warmtebehandeling is niet vereist na lassen.

2 fysische eigenschappen chemische samenstelling C: het is gespecificeerd in, die meestal ook mo2ti genoemd wordt of mechanische eigenschappen ys (MPA)

(II) De prijs van staal loopt op een laag niveau. Van januari 31 tot juni 2012, de algemene prestaties van de binnenlandse staalmarkt was verminderd. Met de aanzienlijke vrijgave van de productie van ruwe staal capaciteit, de markt aanbod en vraag viel in een onevenwicht, en de staalprijs ging een neerwaartse kanaal, die was zwak voor meer dan vier maanden. Vanaf juni 26, was de staalprijsindex gedaald tot 100.48 punten, lager dan de eerste 6 punten. De prijzen van acht staalsoorten die voornamelijk door de ijzer- en staalindustrie werden geteld, waren lager dan de eerste punten van de ijzer- en staalindustrie.


1 cm dik roestvrij staal plaatBedrijfsmodus en kenmerken:De lasprestaties zijn ook veel beter dan die van ferritisch roestvrij staal. Over het algemeen is preverhitting niet vereist voordat lassen en warmtebehandeling is niet vereist na lassen.

reform.In de kwaliteiten van Japans staal (JIS Series) bestaat het gewone constructiestaal hoofdzakelijk uit drie delen, die het materiaal vertegenwoordigen, soorten en toepassingen, zoals P (plaat) vertegenwoordigt plaat, t (buis) buis, en K (kogu) vertegenwoordigt gereedschap; Het derde deel vertegenwoordigt het karakteristieke aantal, dat over het algemeen een lage trekkracht is. Bijvoorbeeld: SS400 &mdash& mdash; De ene staat voor staal, en de tweede is voor ‘Idquo’; Structuur ^ rdquo; (structuur), 400 is de treksterkte van 400MPa, en het geheel vertegenwoordigt gewoon constructiestaal met treksterkte van 400MPa.

De accumulatie van organische onzuiverheden veroorzaakt door decompositie producten en de vervuiling van sommige andere metaalonzuiverheden. Er is geen omzet van lange termijn roestvrij staal plaat, roestvrij stalen spoel, roestvrij staal riem en roestvrij staal pijp om prijsverschil te voorkomen. De prijs is 20% hoger dan de marktprijs! De prijs van meer dan één ton is hoger! Zodat het nikkelbad niet de ideale lichte nikkelcoating kan krijgen, is het noodzakelijk om grootschalige behandeling uit te voeren. In de oplossing van slight nikkel plating op roestvrij staal pijp, heeft de felener snel ontwikkeld en heeft veel variëteiten. Samengevat, de ontwikkeling van helderders heeft vier generaties meegemaakt. In plaats van het oorspronkelijke product kunnen saccharine en butynediol met een hoge vlakheid bekleed worden met helder nikkel. De toepassing bloeide in de jaren zestig en zeventig. Het lijkt erop dat door de instabiliteit van butyndiol in de nikkel-plating bad, korte levensduur en snelle accumulatie van organische onzuiverheden, het nikkelbad moet regelmatig worden behandeld. Daarom, epoxy chloorpropyl of epoxy wordt vertakt met butyndiol om de tweede generatie nikkelplating helderder, zoals b731. De situatie is verbeterd. Be en 791 behouden alkynyl. Later wordt pyridinyl gepolymeriseerd om het derde generatie product te vormen Sneller licht, minder helderheid en langere levensduur. Nu maakt het gebruik van verschillende combinaties van nikkel-plating helderder tussenproducten om een nieuwe helderder te vormen, snellere lichtsnelheid en een langere behandelingscyclus. Volgens het verbindings- en walsproces omvatten roestvrij stalen buizen met een diepe platinacapaciteit voornamelijk warmgewalst, warm gewalst en koudgetrokken (gewalst) roestvrij stalen buizen. Volgens het verschil in metallografische structuur van roestvrij staal omvat het voornamelijk semi-ferritische en semi-martensitische roestvrij stalen pijp, martensitische roestvrij stalen pijp, austenitische roestvrij stalen pijp, austenitische ferritische roestvrij stalen pijp, enz.

Logistiek: verschillende leveringslocaties bepalen verschillende transportkosten. De vervoerskosten op lange afstand moeten 500 yuan per ton zijn en de transportkosten op korte afstand moeten ongeveer 300 yuan per ton zijn.

.Echter, sommige mensen zullen nog steeds online of telefonisch communiceren om te vragen of de roestvrij stalen pijp die we produceren kan worden gebruikt als een waterleiding.

Warmgewalst siliciumstaal plaat, warm gewalst siliciumstaal plaat, wordt vertegenwoordigd door Dr, lasprestaties en warmtekrachtsterkte. 347h roestvrij staal wordt gebruikt voor grote keteloververhitter, verwarming, stoompijpleiding en petrochemische hulpstukken voor de warmtewisselaar.