Granby.Bouw van de koelopslag van fruitFuncties, prestaties en toepassing

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-17 17:35:37

Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zodat de vereiste koelomstandigheden worden gehandhaafd en de werking van het koelhuis wordt verbeterd.

De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de 80mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

.De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Professionele projecten omvatten: koude opslag, installatie van koude opslag koude opslag, verse fruitopslag, houden rekening met de grote schaal van opslagtemperatuur controle, de selectie en plaatsing van koelapparatuur en de beschrijving van het windsnelheidsveld, dat geschikt is voor de koude opslag van een groot aantal goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie, registratie en actieve controleapparatuur.

Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, prestaties en toepassing' >



Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet 10mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de 10mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

Voorzorgsmaatregelen voor de omvorming van het pakhuis tot een opslagplaats voor de bewaring van fruit: bepaal de oppervlakte en hoogte van de koude opslag volgens het geschatte aantal vruchten. Op deze manier is het magazijn immers te groot en zijn de opgeslagen vruchten te weinig, wat resulteert in een grote verspilling van elektrische energie.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

how.Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.

Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.

Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.


Granby.Bouw van de koelopslag van fruitFuncties, prestaties en toepassing



Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moet bij het bouwen van de wandplaat, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende 50mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten 300mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte kanaal, enz.

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

laadperron