district HaldimandOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitWat is de huidige rol?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-20 16:00:43

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.

district Haldimand.De condensator wordt gebruikt als warmtedissipatie en condensatie van de compressor. Omdat het werkt in de buitenlucht, in het aangezicht van de natuur en voor een lange tijd, zal de condensator worden bedekt met veel stof en andere vreemde zaken. Deze stof zijn stevig bevestigd aan de vinnen. Als het niet handmatig wordt behandeld, is het moeilijk om af te vallen. Het kan worden verdund met reinigingsmiddel overeenkomstig een bepaalde verhouding, en gelijkmatig op de vinnen met een spuitbus worden gespoten. Na vijf minuten wachten kan het met schoon water worden gewassen. Als het nog steeds niet schoon is, kan het bovenstaande worden herhaald tot de vinnen schoon zijn.

De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de 80mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

.Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Eerste bedrijfseenheid van koelinstallaties: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de netheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.


district HaldimandOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitWat is de huidige rol?Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie zorgt voor de circulatie van lagetemperatuurgoederen. Daarom moet bij de keuze van de locatie prioriteit worden gegeven aan het vervoer van het gemak van de koude opslaglocatie, zoals dicht bij wegen en spoorwegen. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede drainage en ventilatievoorwaarden hebben.

Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.

Equipment maintenance.We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van 300mm en 150mm buiten.

Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.


district HaldimandOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitWat is de huidige rol?Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is 15-20 graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs als

Industry management.Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

district Haldimand.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

De dichtheid van de luchtbel is 38 kg tot 40 kg /m3 per kubieke meter, en de dikte van de stalen plaat moet over het algemeen meer zijn dan 0.4 mm om aan de norm te voldoen. Op de markt zijn de belangrijkste grondstoffen van een speciaal koelopslagbord voor koudopslag polyfenyleen, polyethyleen en polyfenyleenvet. De dichtheid van thermisch isolatiemateriaal met polyfenyleen is dun en de thermische isolatiecoëfficiënt is niet erg hoog; Na een bepaalde verhouding van polyethyleen kan het koelisolatiemateriaal schuimen met een passende dichtheid en een goed thermische isolatie-effect en heeft een hoge belasting-draagkracht; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie maar een slechte warmteisolatie. Daarom, de polyurethaan sandwich board met zeer goede prestaties behoort tot de polyurethaan sandwich board. Hoewel het iets hoger is, de polyurethaan board heeft zeer goede thermische isolatie prestaties en absorbeert geen vocht.

Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.