Salaberry-de-ValleyfieldOntwerp en installatie van koude opslagWat is uniek?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-21 09:07:17

In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

Salaberry-de-Valleyfield.De installatie van een koelleiding vereist dat de diameter van de koperleiding strikt wordt gekozen overeenkomstig de interface van de afzuiging van de compressor en de uitlaatklep. Wanneer de scheiding tussen condensor en compressor groter is dan 3M, moet de diameter van de pijpleiding worden verhoogd.

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

.Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

De hoeveelheid is groot, en een speciale rekenkamer (gebied) wordt ingesteld naar gelang van de behoeften van productie en werking. De temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op de 0 ~ + 7 ͐;.


Salaberry-de-ValleyfieldOntwerp en installatie van koude opslagWat is uniek?Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Scrubbers worden vaak gebruikt in gecontroleerde atmosfeer opslagplaatsen. De schrobber is complexer en heeft besproeiingsinstallatie nodig, zodat het minder wordt gebruikt. Het type van de te gebruiken luchtbehandeling hangt af van de apparatuur en de omgevingsomstandigheden. In de winter is de buitentemperatuur laag, dus ventilatie is geschikt, terwijl de gecontroleerde atmosfeer opslag en zijn verschillend.

Energiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.

Sampling inspection.Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

Koude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag, koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, 20-jarige merk, prijsvoordeel en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertrager zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan 250 graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.


Salaberry-de-ValleyfieldOntwerp en installatie van koude opslagWat is uniek?Er zijn twee redenen: de koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toe te voegen.

system.Of de parameters van koelapparatuur consistent zijn. Wanneer de koelopslag de fabriek verlaat, worden de temperatuur- en temperatuurverschillen van de koelopslag aangepast aan de eisen van de gebruiker. Na het begrijpen van de technische parameters van de koude opslag, zet de parameters op de koelkast. Tijdens het gebruik is de luchtvochtigheid hoog en is het ontdooiinterval lang. De gemeenschappelijke koelkastborden van koude opslag omvatten 100mm, 120mm, 150mm, 175mm en 200mm polyurethaan thermische isolatieworden, kleurenstalen tegels, roestvrijstalen platen, zoutdikke stalen platen, reliëfplaten, polyurethaanjerspraying, meer algemene stalen tegels worden geproduceerd en verwerkt tot verborgen groeven, die licht gewicht, hoge vuurkracht, goede weerstand tegen corrosie en veroudering, en weerstand tegen het maken van de zwaartekracht, en tegen de zwaartekracht van de zwaartekracht, en de weerstand van de zwaartekracht van het lichaam. Het koelopslagbord is eenvoudig en gemakkelijk te monteren, en is een breed scala van grondstoffen geselecteerd voor de warmteisolatie en het bewaren van de koude opslag. De kosten van roestvrij staal plaat en zoutplaat stijgen, en het is ook gemakkelijk om te vervormen en schade aan het uiterlijk.

Als de relatieve stroom weinig verandert, is er weinig verschil in energieverbruik tussen verschillende reguleringsmodi, d.w.z. dat de regelmodus weinig invloed heeft op het energiebesparende effect, of zelfs geen energie spaart, maar meer energie verbruikt als gevolg van het bestaan van het regelapparaat, en de curve voor regulering van de variabele snelheid is dicht bij de ideale curve. Daarom is de regelmodus voor variabele snelheid superieur, met name het energiebesparende systeem van variabele frequentie motortoerental regulatie wordt aanbevolen maar de frequentieomverdeling moet worden toegevoegd. Het wordt aanbevolen om actief uit te proberen de variabele frequentie snelheid regulatie van kleine en middelgrote capaciteit. Door de hoge capaciteit en hoge spanning variabele frequentie snelheid regulatie apparaat, moet het worden gecombineerd met de specifieke situatie en uitgebreide vergelijking. Algemeen gesproken, hoe groter de regeldiepte, hoe belangrijker het energiebesparende effect.

2: koude opslag

Salaberry-de-Valleyfield.De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.

Het isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting, isolatie en vochtbestendig effect, zodat het koeleffect van de koude opslag wordt gewaarborgd. De elektrische koelkastdeur wordt gebruikt voor de koelkastdeur, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek, om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.