Bakersfield.kgmWaar verkoopt de koelopslagDe industrie verbetert

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-14 17:17:23

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

Op basis van koude opslag en bewaring verhoogt het diepgevroren magazijn de regulering van de gassamenstelling, remt de ademhaling van groenten en fruit, vertraagt het metabolische proces, houdt het de versheid en de commerciële kwaliteit van groenten en fruit beter in stand en verlengt de opslagperiode en de houdbaarheid van groenten en fruit. In het algemeen kan de gecontroleerde atmosferische opslag van vruchten de opslagperiode met 2 &m mdash verlengen; Drie keer of meer. Oké, wat is de standaard van een snel vriesmagazijn?

Bakersfield.kgm.In het gebruik moet het nieuwe magazijn op tijd en wetenschappelijk worden onderhouden. Ongeacht hoe goed de apparatuur is, zal de levensduur en het effect ervan worden verdisconteerd. Daarom moet ook het verse magazijn elk jaar regelmatig worden onderhouden, zodat het stabiel kan functioneren.

Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.

.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.


Bakersfield.kgmWaar verkoopt de koelopslagDe industrie verbetertOntwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, maar het is gemakkelijk om tot het waterverbruik van de koude verzameling te leiden; Medium- en ultralage koelkasten worden gedomineerd door naadloze verdampingspijpen, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, suggereert KFC koeling dat bedrijven ook de indeling schaal, uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen, handelsmerk, etiket plakken en ondersteunende hulpmiddelen overeenkomstig de behoeften van het bedrijf, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.

Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van 300 dozen uit te breiden tot 400 dozen, wat de ruimte veel verhoogt.

High value.Het ontwerp voor koude opslag: selectie en leg van thermische isolatiematerialen voor koude opslag. Het gebruik van thermische isolatiematerialen voor koude opslag moet worden aangepast aan de tijd, die niet alleen een uitstekende brandweerstand heeft, maar ook een hoge kostprijs heeft. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen voor koude opslag. Eén is de plaat die wordt geproduceerd en verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, totale breedte en dikte. De koelplaat met een relatieve specificatie en model kan worden geselecteerd volgens de installatie van het opslaglichaam. De hoge en medium temperatuur koude opslag in het algemeen neemt 10cm dikke koude opslagplaat aan, 12cm of 15cm dik koelopslagbord wordt meestal gebruikt voor ultra-lage temperatuur koude opslag en vriesreiniging koude opslag; Een ander soort koude opslag kan worden gespoten met polyurethaan spray verf en polyurethaan schuim, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de baksteen of betonnen magazijn van de koude opslag te worden gebouwd onmiddellijk. Na het vormgeven, is het zowel waterdicht als thermische isolatie. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. Polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke absorptiecapaciteit en een zwakke vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.


Bakersfield.kgmWaar verkoopt de koelopslagDe industrie verbetertVoorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen 25 minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.

Product range.Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie van koude opslag, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.

We moeten ook regelmatig de groothandel van nieuwe opslagplaatsen onderhouden. Bijvoorbeeld bij het dagelijks gebruik van de groothandel in verse opslag, moeten we voorkomen dat krassen of botsingen veroorzaakt door voorwerpen op het magazijn bord. Het doel hiervan is om deuken en krassen te voorkomen na de groothandel magazijn van verse-keeping magazijn wordt beïnvloed. In ernstige gevallen, kan het ook van invloed zijn op de koeling effect van verse-stalling groothandel, wat resulteert in de vermindering van de lokale temperatuurcontrole effect van de koude opslag.

In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast, als een thuis, heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot, omdat een groot aantal items moet worden geïsoleerd, zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn, en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R11-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger, en zelfs waterdamp condensatie optreedt, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag, dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.

Bakersfield.kgm.Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.

De temperatuur is te hoog, de condensor is geblokkeerd in de koude opslag, de compressor is overbelast, er is een gebrek aan koelmiddel, de lage druk is te laag, de luchttoevoer is te groot en de compressor zit vast.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.