Riverside.Installatie van koude opslag van groenten en fruitOmkering van vraag en aanbod

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-16 18:17:25

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte koelruimte, kanaal, enz.

Riverside..Bij de vaststelling van de werkelijke regeling worden soms twee ontdooiingsregelingen vastgesteld en worden soms verschillende regelingen gecombineerd. Zo kunnen bijvoorbeeld de schaven, wand en top gladde leidingen van de gecontroleerde atmosfeer handmatig worden gecombineerd met de warmgasmethode. De vorst kan handmatig worden geveegd op normale tijden, en de ontdooiing van warm gas kan regelmatig worden uitgevoerd, zodat goed te begrijpen de vorst die niet gemakkelijk te verwijderen is door handmatig vegen en de olieophoping in de pijpleiding. Het spoelwater van de koude ventilator en de warmgasmethode. Warme lucht in combinatie met water kan worden gebruikt voor ontdooiing als er veel vorst is en de gecontroleerde atmosfeer opslag moet regelmatig ontdooien.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.

.Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.


Riverside.Installatie van koude opslag van groenten en fruitOmkering van vraag en aanbod



Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

Na evacuatie, vul de koelmiddel in de vloeibare opslag tot 70% van het standaard vulvolume &m mdash; 80% per gewicht, dan de compressor draaien en gas van lage druk toe te voegen aan voldoende volume.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

market price.Tijdens het gebruik zal de temperatuur van het water nog steeds dalen, en de bevochtigingshoeveelheid zal worden verminderd met 70% op 5 ℃.

Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid 33 /m3 is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is 22 ~ 23 m3 /T.

Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.


Riverside.Installatie van koude opslag van groenten en fruitOmkering van vraag en aanbod



Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

investment.De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.

De installatie van een koelleiding vereist dat de diameter van de koperleiding strikt wordt gekozen overeenkomstig de interface van de afzuiging van de compressor en de uitlaatklep. Wanneer de scheiding tussen condensor en compressor groter is dan 3M, moet de diameter van de pijpleiding worden verhoogd.

Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

Riverside..Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.

Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.

Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.