Lexington-Fayette.De prijs van het fruitconserveringskabinetPrijzen maken een comeback

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-17 11:47:26

Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

De vloer van de koude opslag moet tijdens het gebruik zo dicht mogelijk worden bewaard.

Lexington-Fayette..De trillingen moeten tijdens de gehele werking van de koeleenheid worden voorkomen. Naast de slijtage van de hef-mechanische apparatuur zal de trilling ook verder leiden tot lossing of kraken van de bovenste verbindingsleiding van de generatoren. Indien tijdens de gehele werking van de apparatuur abnormaal geluid wordt aangetroffen, wordt het voor inspectie vóór het gebruik gesloten. De onderhoudsfuncties van de koeleenheid zijn ingesteld en hoeven niet te worden aangepast.

De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de 50 ^8451;, maak het dan klaar met 50 ~100g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

.Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (100mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van 3M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (100mm dik) heeft een spanwijdte van 5m.

Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan 35 ~ 40kg /m3 is, is de thermische geleidbaarheid slechts 0.018 ~ 0.024w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

De temperatuur is te hoog, de condensor is geblokkeerd in de koude opslag, de compressor is overbelast, er is een gebrek aan koelmiddel, de lage druk is te laag, de luchttoevoer is te groot, en de compressor zit vast.


Lexington-Fayette.De prijs van het fruitconserveringskabinetPrijzen maken een comebackOm schade aan de koude opslag te voorkomen, moet bij het bouwen van de wandplaat, het schuim en andere zachte materialen op de vloer van de koude opslag worden opgevuld.

Elektrotemperale ontdooiing: het elektrothermische element ontdooit het beheerste atmosfeer reservoir. Het beheersysteem van de gecontroleerde atmosfeer opslag is eenvoudig, eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te realiseren automatisering, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (100mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van 3M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (100mm dik) heeft een spanwijdte van 5m.

Job description.Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

1 --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.


Lexington-Fayette.De prijs van het fruitconserveringskabinetPrijzen maken een comebackEen groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Word of mouth recommendation.Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet 10mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de 10mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

Het leidinggevend personeel van de gecontroleerde atmosfeer moet vaak aandacht besteden aan de melding van de lokale elektriciteitsafdeling. In het geval van stroombeperking of lijntransformatie, moeten ze op tijd goed werk doen. Voor plotselinge storing van de stroomvoorziening en kunstmatige leiding, wordt aanbevolen om het stroomuitvalalarm te installeren, het alarm tijdig te ontvangen, en het verlies zal worden gereduceerd tot een laag niveau.

Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van 300 dozen uit te breiden tot 400 dozen, wat de ruimte veel verhoogt.

Lexington-Fayette..Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende 8 punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.